Η Apple πρόκειται να αποκαλύψει τις πρώτες νέες εκδόσεις της για το 2023, με μια ανακοίνωση που πιστεύεται ότι θα γίνει άμεσα σε αυτή την εβδομάδα. Θα μπορούσε ακόμη και να ειναι αύριο, σύμφωνα με αρκετούς πληροφοριοδότες, συμπεριλαμβανομένου
του 9to5Mac και του  Jon Prosser .

Η Apple θα προσκαλέσει δημοσιογράφους, YouTubers και άλλα άτομα να συναντηθούν την Τετάρτη και την Πέμπτη. Επίσης, θα έχουν το δικαίωμα να δοκιμάσουν ένα ή περισσότερα προϊόντα, με τη δοκιμή τους η οποία δεν μπορεί να δημοσιευτεί πριν από τις 23 Ιανουαρίου, την ερχόμενη Δευτέρα.

Τι να περιμένουμε? Οι πληροφορίες δεν καθαρίζουν το τοπιο. Αλλά τα νέα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών είναι στην επικαιρότητα εδώ και λίγους μήνες . Θα πρέπει να έχουν τον ίδιο σχεδιασμό με τα μοντέλα που ανακοινώθηκαν τον Οκτώβριο του 2021, με καλύτερες επιδόσεις μόνο χάρη στα τσιπ M2 Pro και M2 Max. Ένα αναβαθμισμένο Mac mini, για το οποίο γίνεται επίσης λόγος , θα πρέπει επίσης να επωφεληθεί από την απόδοση των νέων τσιπ M2, αλλά οι φήμες δείχνουν ότι θα έχει τον ίδιο σχεδιασμό με το τρέχον μοντέλο.

Τέλος η Apple θα ανακοίνωνε τις καινοτομίες της μέσω απλών δελτίων τύπου. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν τα νέα πράγματα είναι σχετικά ασήμαντα. Αντίθετα, όταν τα προϊόντα περιλαμβάνουν σημαντικές αλλαγές, έχουμε μια βασική ομιλία για μια ολοκληρωμένη παρουσίαση.