Πώς να κάνετε Jailbreak το iOS 16.2 χρησιμοποιώντας το Palera1n

0


Το jailbreaking μπορεί να μην είναι η μεγάλη υπόθεση που ήταν κάποτε, αλλά εξακολουθεί να είναι κάτι που αρέσει σε πολλούς ανθρώπους να κάνουν με τα iPhone τους. Το πιο πρόσφατο jailbreak,
το palera1n , επιτρέπει στο iOS 16.2 να γίνει jailbreak για πρώτη φορά.

Όπως συμβαίνει με όλα τα πρώιμα jailbreak, υπάρχουν προειδοποιήσεις που πρέπει να έχετε κατά νου. Το πρώτο είναι ότι το palera1n είναι ένα ημι-δεμένο jailbreak που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να συνδέσετε το iPhone σας σε ένα Mac για να το επανεκκινήσετε σε λειτουργία jailbroken μετά από κάθε επανεκκίνηση. Επιπλέον, θα χρειαστείτε έως και 10 GB δωρεάν διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου, επομένως όσοι χρησιμοποιούν συσκευές χαμηλής χωρητικότητας είναι πιθανό να μην έχουν τύχη.

Όσον αφορά τις υποστηριζόμενες συσκευές, το palera1n είναι συμβατό με όλες τις συσκευές A11 και παλαιότερες, συμπεριλαμβανομένου του iPhone X. Ωστόσο, όσες διαθέτουν συσκευή A10X ή A11 πρέπει να απενεργοποιήσουν τον κωδικό πρόσβασής τους πριν κάνουν jailbreak.

Σε συσκευές A10(X) και A11, πρέπει να απενεργοποιήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας και δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας ή άλλη λειτουργικότητα SEP, μέχρι να εκκινήσετε σε μια κατάσταση στοκ iOS. Η λειτουργικότητα SEP περιλαμβάνει πράγματα όπως κωδικό πρόσβασης, Face ID/Touch ID και Apple Pay.

Ωστόσο, λέγοντας αυτό και υποθέτοντας ότι είστε έτοιμοι να κάνετε λήψη του palera1n από εδώ https://github.com/palera1n/palera1n και, στη συνέχεια, ξεκινήστε χρησιμοποιώντας τις οδηγίες που δίνονται παρακάτω.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή του Terminal στο Mac σας.

Βήμα 2: Κλωνοποιήστε το repo χρησιμοποιώντας το "git clone –recursive https://github.com/palera1n/palera1n && cd palera1n" .

Βήμα 3: Χρησιμοποιήστε την εντολή CD για να μεταβείτε στη θέση του jailbreak του palera1n που λάβατε πρόσφατα.

Βήμα 4: Θέστε το iPhone σας σε λειτουργία DFU και συνδέστε το στο Mac σας.

Βήμα 5: Εκτελέστε το “./palera1n.sh –tweaks <iOS version you’re on> –semi-tethered .

Η διαδικασία jailbreak θα εκτελεστεί και μόλις επανεκκινηθεί η συσκευή,  τοποθετήστε την ξανά σε λειτουργία DFU. Θα γίνει μια δεύτερη επανεκκίνηση μετά την οποία μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή φόρτωσης palera1n και να πατήσετε το  «Εγκατάσταση».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !