Αναλύοντας τα αρχεία καταγραφής του, το MacRumors εντόπισε iPhone με iOS 16.5. Αυτό από μόνο του δεν αποτελεί έκπληξη, οι υπάλληλοι της Apple δοκιμάζουν με τις εκδόσεις υπό ανάπτυξη και αυτό συμβαίνει σήμερα με τη νέα ενημέρωση.

Η τελευταία ενημέρωση που διανεμήθηκε στο κοινό είναι το iOS 16.3.1. Γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου . Υπάρχει επίσης το iOS 16.4 το οποίο είναι διαθέσιμο από προγραμματιστές και δημόσιους δοκιμαστές . Η πρώτη beta κυκλοφόρησε στις 16 Φεβρουαρίου για προγραμματιστές και την επόμενη μέρα για δημόσιους δοκιμαστές. Θα πρέπει να περιμένουμε μερικές ακόμη εβδομάδες για την τελική έκδοση.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το τι έρχεται με το iOS 16.5, καθώς δεν διευκρινίζεται πότε η beta ή η τελική έκδοση θα είναι διαθέσιμη για λήψη.

Όσο για το iOS 17, η Apple θα πρέπει λογικά να το ανακοινώσει τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας ομιλίας του WWDC. Στη συνέχεια, θα υπάρξει μια δοκιμαστική φάση με αρκετές beta κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και στη συνέχεια η τελική έκδοση τον Σεπτέμβριο.