Η διαρροή προέρχεται από τον 9to5Mac που μπόρεσε να αποκτήσει πολλά αρχεία CAD του iPhone 15. Αυτά τα αρχεία χρησιμοποιούνται συνήθως σε εργοστάσια για δοκιμή στη παραγωγή. Μαθαίνουμε έτσι ότι η οθόνη θα είναι 6,2  ιντσών. Ωστόσο, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον ορισμό  ευκρίνειας ή τον ρυθμό ανανέωσης. Από την πλευρά του, το iPhone 14 έχει οθόνη 6,1 ιντσών με ευκρίνεια 2.532 x 1.170 pixels και ρυθμό ανανέωσης 60 Hz.

Η υπόλοιπη διαρροή δεν αποκαλύπτει τίποτα νέο. Λέγεται ότι το iPhone 15 θα έχει το δικαίωμα στο Dynamic Island, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένης της φωτογραφίας που δημοσιεύτηκε σήμερα και των προηγούμενων φημών . Γίνεται επίσης λόγος για τη θύρα USB-C που θα αντικαταστήσει τη θύρα Lightning. Και πάλι, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, οι φήμες το έχουν ήδη ανακοινώσει και η Apple πρέπει ούτως ή άλλως να προσαρμοστεί στην ευρωπαϊκή οδηγία .

Στο πίσω μέρος, το iPhone 15 θα έχει πάντα το δικαίωμα σε δύο αισθητήρες φωτογραφίας. Μόνο τα μοντέλα Pro θα έχουν τρεις αισθητήρες και LiDAR. Τέλος, φήμες έδειξαν ότι η Apple θα έπρεπε να χάσει τα μηχανικά κουμπιά και αντ 'αυτού να τοποθετήσει ένα απτικό σύστημα ανάδρασης. Προηγούμενα έγγραφα είχαν αποκαλύψει ότι αυτό θα ήταν αποκλειστικό για τα μοντέλα Pro και αυτό επιβεβαιώνεται σήμερα.