Η Apple κυκλοφορεί σήμερα την πρώτη δημόσια beta για το iOS 16.4 στο iPhone και το iPadOS 16.4 στο iPad. Έρχεται
24 ώρες μετά την αντίστοιχη έκδοση για τους προγραμματιστές .

Το iOS 16.4 έχει στο εσωτερικό του πολλές νέες δυνατότητες. Αυτά περιλαμβάνουν 31 νέα emoji , την επιστροφή της νέας αρχιτεκτονικής HomeKit στην εφαρμογή Home , υποστήριξη για ειδοποιήσεις για εφαρμογές web , δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα beta απευθείας από τις ρυθμίσεις iOS , πολλές νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Podcasts , μερικές αλλαγές στο την εφαρμογή Music και ακόμη και την υποστήριξη 5G για iPhone στην Τουρκία.

Εάν έχετε το προφίλ για να δοκιμάσετε τις δημόσιες beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού για να πραγματοποιήσετε λήψη της πρώτης έκδοσης beta του iOS 16.4. Εάν αυτό δεν συμβαίνει ακόμα και σας ενδιαφέρει, μεταβείτε στη διεύθυνση beta.apple.com , συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Apple και αφήστε τον εαυτό σας να σας καθοδηγήσει η σελίδα. Θα χρειαστεί να κατεβάσετε ένα προφίλ για να αλλάξετε τη συσκευή σας στο κανάλι beta.

Η Apple δεν μας λέει ακόμη πότε η τελική έκδοση του iOS 16.4 θα είναι διαθέσιμη για όλους. Υποψιαζόμαστε ότι θα γίνει σε λίγες εβδομάδες, αλλά δεν υπάρχει πιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, τουλάχιστον προς το παρόν.

Από την πλευρά του Mac, η Apple προσφέρει την πρώτη δημόσια έκδοση beta του macOS 13.3. Έρχεται επίσης 24 ώρες μετά την κυκλοφορία του προγραμματιστή.