iOS App Signer: υπογράψτε αρχεία IPA με προφίλ προγραμματιστή

0


Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα εργαλεία υπογραφής IPA που σας επιτρέπουν να υπογράφετε και να εγκαθιστάτε εφαρμογές σε συσκευές iOS. Ένα τέτοιο εργαλείο είναι το iOS App Signer, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για προγραμματιστές να υπογράφουν εύκολα και να μοιράζονται υπογεγραμμένα
αρχεία IPA. Λειτουργεί επίσης και με δωρεάν λογαριασμούς προγραμματιστή

Κατεβάστε το iOS App Signer....

Τι είναι το iOS App Signer;

Το iOS App Signer σάς δίνει τη δυνατότητα να (επανα)υπογράψετε εφαρμογές και να τις ομαδοποιήσετε σε αρχεία IPA που μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιαδήποτε συσκευή iOS, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε λογαριασμό προγραμματιστή επί πληρωμή ή πιστοποιητικό υπογραφής και προφίλ παροχής. Η εφαρμογή υποστηρίζει μια ποικιλία τύπων εισόδου, όπως IPA ή DEB.

Για να εγκαταστήσετε αρχεία IPA σε μια συσκευή iOS, χρειάζεστε πρώτα ένα προφίλ παροχής και ένα πιστοποιητικό υπογραφής, το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε δημιουργώντας ένα νέο έργο Xcode. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το iOS App Signer σε Mac, μπορείτε εύκολα να υπογράψετε και να ομαδοποιήσετε την εφαρμογή σας σε ένα πακέτο IPA για iOS.

Ωστόσο, ο προγραμματιστής πειραματίζεται με μια έκδοση του iOS App Signer που βασίζεται σε cloud, η οποία εξαλείφει την ανάγκη για Mac ή οποιονδήποτε υπολογιστή. Αυτή η υπηρεσία, η οποία απαιτεί εγγραφή επί πληρωμή για να λειτουργήσει, είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο με την επιλογή Platinum από τις Εγγραφές UDID. Χρησιμοποιώντας αυτήν την υπηρεσία, μπορείτε να υπογράψετε τις εφαρμογές σας στο διαδίκτυο και να τις εγκαταστήσετε στις συσκευές σας iOS χωρίς Mac.

Στιγμιότυπο οθόνης της εφαρμογής iOS App Signer που εκτελείται σε macOS.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε το πακέτο Silver or Gold από την UDID Registrations για να αποκτήσετε ένα πιστοποιητικό υπογραφής και ένα προφίλ παροχής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το iOS App Signer σε Mac. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να υπογράψετε και να ομαδοποιήσετε την εφαρμογή σας σε ένα αρχείο IPA και να την εγκαταστήσετε στη συσκευή σας iOS.

Το iOS App Signer είναι ένα έργο ανοιχτού κώδικα που κυκλοφόρησε με την άδεια GPL-3.0. Ο πηγαίος κώδικας για την εφαρμογή γράφτηκε σε πολλές γλώσσες προγραμματισμού, συμπεριλαμβανομένων των Mercury, Swift, Objective-C και C. Μπορείτε να βρείτε τον πηγαίο κώδικα στο αποθετήριο GitHub της εφαρμογής.

Για να χρησιμοποιήσετε το iOS App Signer, πρέπει να έχετε εγκαταστήσει το Xcode. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή έχει δοκιμαστεί με επιτυχία και εκτελείται στην τελευταία έκδοση του macOS, που είναι το macOS 13 Ventura. Τα εγκατεστημένα αρχεία IPA με το iOS App Signer δεν είναι μόνιμα. Η υπογραφή κώδικα λήγει όταν λήξει είτε το αρχείο παροχής είτε το πιστοποιητικό υπογραφής. Για δωρεάν λογαριασμούς αυτό είναι 7 ημέρες, οι πληρωμένοι λογαριασμοί έχουν 1 έτος. Φυσικά, μπορείτε να υπογράψετε ξανά το IPA με τον ίδιο τρόπο.

Προαιρετικά, μπορείτε να καθορίσετε ένα νέο αναγνωριστικό εφαρμογής, εμφανιζόμενο όνομα εφαρμογής, έκδοση εφαρμογής και σύντομη έκδοση εφαρμογής.

Εάν προτιμάτε μια απλούστερη μέθοδο για την υπογραφή αρχείων IPA, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Sideloadly IPA Installer που κυκλοφόρησε για macOS και Windows. Εναλλακτικά, εάν δεν έχετε πρόσβαση σε υπολογιστή, υπάρχουν εργαλεία υπογραφής IPA στη συσκευή, όπως το Esign , το Bullfrog Assistant ή το SideStore που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Διαμόρφωση

Για να υπογράψετε αρχεία IPA χρησιμοποιώντας το iOS App Signer, πρέπει πρώτα να αποκτήσετε ένα προφίλ παροχής και ένα πιστοποιητικό υπογραφής. Μπορείτε να τα δημιουργήσετε ξεκινώντας ένα νέο έργο στο Xcode.

Σημείωση: Το iOS App Signer υποστηρίζει εισόδους IPA, DEB, App και xcarchive.

  1. Ανοίξτε το Xcode και δημιουργήστε μια νέα εφαρμογή iOS πληκτρολογώντας ένα όνομα και ένα αναγνωριστικό.

  2. Το Xcode μπορεί να παραπονεθεί για το προφίλ παροχής. Εάν ναι, κάντε κλικ στην επιλογή «Διόρθωση προβλήματος».

  3. Μπορεί να σας ζητηθεί να συνδεθείτε σε ένα Apple ID. Εάν ναι, κάντε κλικ στο «Προσθήκη».

  4. Επιλέξτε το προφίλ σας και κάντε κλικ στο «Επιλογή».

  5. Ανοίξτε το iOS App Signer και επιλέξτε το αρχείο IPA, το πιστοποιητικό υπογραφής και το προφίλ παροχής.

  6. Κάντε κλικ στο «Έναρξη» και επιλέξτε ένα όνομα αρχείου εξόδου.

  7. Για να εγκαταστήσετε το αρχείο IPA στη συσκευή σας, επιστρέψτε στο Xcode, επιλέξτε το μενού "Window" και κάντε κλικ στο "Devices".

  8. Κάντε κλικ στο κουμπί "+" και επιλέξτε το αρχείο που δημιουργείται από το iOS App Signer.



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !