Πολλοί χρήστες που εγκατέστησαν το iOS 16.3.1 αναφέρουν ότι η εφαρμογή Google Photos διακόπτεται μετά το άνοιγμα. Δυστυχώς, δεν είναι δυνατό να κάνετε τίποτα, εκτός από το να περιμένετε μια επιδιόρθωση από την Google η οποία θα πρέπει να προσφέρει μια ενημέρωση μέσω του App Store .

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την προέλευση του προβλήματος. Αυτό από μόνο του προκαλεί έκπληξη, γνωρίζοντας ότι οι αλλαγές στο iOS 16.3.1 δεν φαίνεται να έχουν άμεσο αντίκτυπο με μια εφαρμογή όπως το Google Photos. Για την υπενθύμιση, εδώ είναι οι διορθώσεις:

  • Οι ρυθμίσεις iCloud ενδέχεται να μην ανταποκρίνονται ή να εμφανίζονται εσφαλμένα όταν οι εφαρμογές χρησιμοποιούν το iCloud.
  • Τα αιτήματα Siri για την εφαρμογή Εύρεση μου ενδέχεται να μην λειτουργούν.
  • Βελτιστοποιήσεις ανίχνευσης σφαλμάτων σε iPhone 14 και iPhone 14 Pro.

Επίσης, η ενημέρωση συνδέει ευπάθειες ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου ενός που αφορά το WebKit, τη μηχανή απόδοσης του Safari. Σύμφωνα με την Apple, οι χάκερ έχουν ήδη εκμεταλλευτεί αυτό το ελάττωμα.

Το έχετε καταλάβει λοιπόν: είναι σημαντικό να κάνετε ενημέρωση σε iOS 16.3.1 για να έχετε καλύτερη ασφάλεια. Αλλά ταυτόχρονα, κολλάει αν είστε χρήστης του Google Photos.

Ενημέρωση Η Google κυκλοφόρησε μια ενημέρωση 6.23.1 (σύνδεσμος App Store) η οποία διορθώνει το πρόβλημα εκκίνησης.