Η Apple δεν μιλάει πολύ για το τι νέο υπάρχει με το watchOS 9.3.1 για το Apple Watch. Η ομάδα αρκείται να αναφέρει γενικές βελτιώσεις και διορθώσεις. Αντίθετα, η ενημέρωση του watchOS 9.3 ήταν πιο λεπτομερής:

Αυτή η ενημέρωση διαθέτει μια νέα ταπετσαρία Unity για να τιμήσει την ιστορία και τον πολιτισμό των μαύρων για τον εορτασμό του Μήνα Μαύρης Ιστορίας, κλειδιά ασφαλείας για το Apple ID και περιλαμβάνει περισσότερες βελτιώσεις, διορθώσεις σφαλμάτων και ενημερώσεις ασφαλείας για το iPhone σας. Ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις περιοχές ή σε όλες τις συσκευές Apple.

Για λήψη του watchOS 9.3.1, ανοίξτε την εφαρμογή Apple Watch στο iPhone που είναι συνδεδεμένο στο ρολόι. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Ρολόι μου > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα εμφανιστεί το watchOS 9.3.1, μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη και στη συνέχεια να προχωρήσετε στην εγκατάσταση.

Στην πλευρά της Apple TV, βρίσκουμε το tvOS 16.3.2. Και πάλι, η Apple δεν μιλάει πολύ για τις αλλαγές, αναφέροντας μόνο γενικές βελτιώσεις απόδοσης και σταθερότητας.

Για να ενημερώσετε το Apple TV σας στο tvOS 16.3.2, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Σύστημα > Ενημερώσεις λογισμικού > Ενημέρωση λογισμικού. Διαφορετικά, η ενημέρωση θα γίνει αυτόματα λήψη και εγκατάσταση τις επόμενες ημέρες (υποθέτοντας ότι δεν έχετε απενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις).