Η πρώτη beta πρόσθεσε πολλές νέες δυνατότητες. Συγκεκριμένα, βρήκαμε 31 νέα emoji , αυτή είναι η πρώτη ενημέρωση για emojis για iOS 16. Υπήρχε επίσης η δυνατότητα εναλλαγής στο κανάλι beta απευθείας από τις ρυθμίσεις του iOS . Η Apple σκοπεύει να βάλει τέλος στο σύστημα προφίλ για beta .

Από την άλλη πλευρά, η ενημέρωση ενεργοποιεί ξανά τη νέα αρχιτεκτονική HomeKit σε επίπεδο εφαρμογής Home. Υπάρχουν επίσης ειδοποιήσεις για εφαρμογές Ιστού , αρκετές νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Podcasts και οι καλύτερες στην εφαρμογή Μουσική .

Εάν έχετε ήδη την πρώτη έκδοση, μπορείτε να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού για να πραγματοποιήσετε λήψη του iOS 16.4 Beta 2.

Ταυτόχρονα, η Apple κυκλοφορεί την beta 2 (build 20T5233d) του watchOS 9.4 για το Apple Watch. Αυτό αφορά αμέσως τους προγραμματιστές. Υπάρχει επίσης η beta 2 (build 20L5474e) του tvOS 16.4 στην πλευρά της Apple TV. Και πάλι, αυτό αφορά τους προγραμματιστές προς το παρόν. Τέλος, η Apple κυκλοφορεί την beta 2 (build 22E5230e) του macOS 13.3 σε Mac.