Το iPhone 14 Pro, που δημιουργήθηκε από τον σχεδιαστή iDesign Gold, είναι εγκλωβισμένο σε χρυσές θήκες 24 καρατίων με το έμβλημα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αργεντινής δίπλα στο όνομα και τον αριθμό κάθε παίκτη. Η παραγγελία για 35 συσκευές φαίνεται ότι κόστισε στον Messi κάτι περίπου στα 197.000 ευρώ. 

Ο ιδιοκτήτης του iDesign Gold, Ben Lyons, παρέδωσε όλα τα iPhone με το χέρι στον Lionel Messi. Το iDesign Gold δεν είναι άγνωστο στη δημιουργία προσαρμοσμένων χρυσών iPhone για διάσημους ποδοσφαιριστές, ο Kylian Mbappé και ο Neymar της PSG είχαν επίσης προσαρμοσμένα σχέδια στο παρελθόν.

«Ήταν τιμή μου να παραδώσω 35 χρυσά iPhone 14 στον Lionel Messi για τους συμπαίκτες και το προσωπικό του ως δώρο για τη νίκη στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου », αναφέρει το iDesign Gold στο Instagram . «Ο Lionel δεν είναι μόνο ο GOAT [ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών], είναι ένας από τους πιο πιστούς πελάτες μας και επικοινώνησε μαζί μας τους μήνες μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είπε ότι ήθελε ένα ιδιαίτερο δώρο για να γιορτάσει αυτή την απίστευτη νίκη. Αλλά δεν ήθελε το συνηθισμένο δώρο, τα ρολόγια. Του το πρότεινα λοιπόν και του άρεσε η ιδέα », είπε ο Ben Lyons.