Η Apple ανακοινώνει τα iPhone 14 και 14 Plus σε κίτρινο χρώμα

0


Η Apple ανακοινώνει σήμερα την άφιξη του κίτρινου χρώματος για τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus. Αυτό από μόνο του δεν αποτελεί έκπληξη αφού οι φήμες
είχαν ήδη ανακοινώσει την επικείμενη άφιξη αυτού του μοντέλου.

Τα iPhone 14 και 14 Plus κυκλοφόρησαν σε κίτρινο χρώμα

«Οι άνθρωποι αγαπούν τα iPhone τους και τα χρησιμοποιούν καθημερινά για ό,τι κάνουν, και τώρα υπάρχει μια συναρπαστική προσθήκη στη σειρά με ένα νέο κίτρινο χρώμα για το iPhone 14 Yellow και το iPhone 14 Plus. δήλωσε ο Bob Borchers, αντιπρόεδρος της Apple . παγκοσμίως μάρκετινγκ προϊόντων. "Η εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ο ελαφρύς σχεδιασμός, οι λειτουργίες κάμερας και βίντεο σε επαγγελματικό επίπεδο, πρωτοποριακές λειτουργίες ασφαλείας όπως δορυφορικές κλήσεις έκτακτης ανάγκης και όλα όσα έχει να προσφέρει το iOS 16 για το iPhone 14 είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον αναζητά νέο iPhone", προσθέτει η διευθυντής.

Πρέπει να ξέρετε ότι στην Apple αρέσει να προσφέρει ένα νέο χρώμα στην πορεία κάθε μοντέλου. Αυτή είναι η ευκαιρία να δώσει μια μικρή ώθηση στις πωλήσεις. Τον Μάρτιο του 2022, δικαιούμασταν ένα πράσινο χρώμα για τα iPhone 13 και 13 mini . Από την πλευρά τους, τα iPhone 13 Pro και Pro Max δικαιούνταν ένα αλπικό πράσινο μοντέλο. Ένα χρόνο νωρίτερα, η Apple πρόσφερε το μωβ χρώμα για τα iPhone 12 και 12 mini .

Υπενθυμίζουμε ότι στο παρελθόν υπήρχε ήδη ένα κίτρινο iPhone. Πράγματι, αυτό συνέβη για το iPhone 11. Το ίδιο χρώμα ήταν διαθέσιμο το 2018 με το iPhone XR. Θα πρέπει λοιπόν να κάνει την επιστροφή και του φέτος. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη εάν το iPhone 14 Pro θα δικαιούται μια παραλλαγή του κίτρινου ή άλλου χρώματος.

Τα iPhone 14 και 14 Plus σε κίτρινο χρώμα θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία από τις 10 Μαρτίου στις 2 μ.μ. στο Apple Online Store . Το μάρκετινγκ θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαρτίου, από 1.019€. Δεν αλλάζει τίποτα σε σχέση με τα υπάρχοντα μοντέλα, η μόνη καινοτομία είναι το εξωτερικό με το κίτρινο χρώμα.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !