Η Apple
ανακοινώνει μια εφαρμογή καινοτομίας με τη δυνατότητα επικοινωνίας με έναν πωλητή για την αγορά ενός iPhone στο διαδίκτυο. Ο σύμβουλος, ο οποίος εμφανίζεται σε ένα ένθετο με ένα βίντεο, θα σας δώσει συμβουλές για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το iPhone που σας ταιριάζει καλύτερα.

Αυτό το σύστημα βίντεο με έναν σύμβουλο βρίσκεται επί του παρόντος στο Apple Online Store στις Ηνωμένες Πολιτείες με διαθεσιμότητα μεταξύ 7 π.μ. και 7 μ.μ. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, ένα μέλος της ομάδας της Apple θα μαγνητοσκοπηθεί και θα μοιραστεί την οθόνη του, αλλά δεν θα μπορεί να δει τον πελάτη. Εάν οι πελάτες διαπιστώσουν ότι μια περίοδος σύνδεσης δεν είναι διαθέσιμη ή έχουν πρόσβαση στη σελίδα εκτός των ωρών λειτουργίας, μπορούν να επικοινωνήσουν με έναν ειδικό μέσω τηλεφώνου ή συνομιλίας 24 ώρες την ημέρα.

«Καινοτομούμε συνεχώς για να παρέχουμε μια ακόμη πιο εξατομικευμένη εμπειρία στους πελάτες μας, συναντώντας τους εκεί που βρίσκονται για να τους φέρουμε τα καλύτερα της Apple », δήλωσε η Karen Rasmussen, Επικεφαλής του Online Retail της Apple. "Με την προσφορά "Αγοράστε με έναν ειδικό μέσω βίντεο", τα μέλη της ομάδας μας είναι ενθουσιασμένα που συνδέονται με πελάτες και τους παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες καθώς μαθαίνουν για το iPhone που τους ταιριάζει .

Η Apple ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα αυτής της δυνατότητας την ίδια ημέρα που τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus είναι διαθέσιμα για αγορά με το κίτρινο χρώμα .