Το κίτρινο χρώμα για το iPhone 14s έρχεται λίγο πριν την άνοιξη. Η Apple έχει τη συνήθεια να κυκλοφορεί νέα χρώματα για τα τηλέφωνά της αυτή την εποχή. Αυτή είναι μια ευκαιρία να δώσει μια μικρή ώθηση στις πωλήσεις. Ήταν όμως αρκετά "ελαφρύ" φέτος  η κίνηση αφού υπήρχε μόνο ένα νέο χρώμα. Επιπλέον, τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max δεν δικαιούνταν κανένα νέο χρώμα.

«Οι άνθρωποι αγαπούν τα iPhone τους και τα χρησιμοποιούν καθημερινά για ό,τι κάνουν, και τώρα υπάρχει μια συναρπαστική προσθήκη στη σειρά με ένα νέο κίτρινο χρώμα για το iPhone 14 Yellow και το iPhone 14 Plus.» δήλωσε ο Bob Borchers, αντιπρόεδρος της Apple για το παγκόσμιο μάρκετινγκ . προϊόντων , πρόσφατα "Η εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ο ελαφρύς σχεδιασμός, οι λειτουργίες κάμερας και βίντεο σε επαγγελματικό επίπεδο, πρωτοποριακές λειτουργίες ασφαλείας όπως δορυφορικές κλήσεις έκτακτης ανάγκης και όλα όσα έχει να προσφέρει το iOS 16 καθιστούν το iPhone 14 μια εξαιρετική επιλογή για όποιον αναζητά νέο iPhone", πρόσθεσε το στέλεχος . .

Τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus σε κίτρινο χρώμα είναι τώρα διαθέσιμα για αγορά από 1.019 €. Η αγορά πραγματοποιείται στην Apple, καθώς και σε καταστήματα λιανικής όπως η Amazon , η Fnac , η Darty ή ακόμα και η Boulanger .

Υπενθυμίζουμε ότι η Apple ανακοίνωσε επίσης νέα χρώματα για τις θήκες των τηλεφώνων της. Βρίσκουμε τα χρώματα καναρινί, λαδί, μπλε του ουρανού και ίριδα. Είναι δυνατή η αγορά τους από την Apple, καθώς και από την Amazon , την Fnac και την Darty .