Ακολουθεί η περιγραφή του αντικειμένου στη διαφήμιση :

Γνήσιο Apple iPhone πρώτης γενιάς, μοντέλο A1203, παραγγελία MA712LL/A (8GB), κλειστό. Το κουτί διαθέτει μια εικόνα του iPhone σε φυσικό μέγεθος με δώδεκα εικονίδια στην οθόνη, που υποδεικνύουν ότι πρόκειται για την πρώτη παραγωγή (2007). ένα δέκατο τρίτο εικονίδιο, για το iTunes, εμφανίστηκε αργότερα το ίδιο έτος. Σε καινούργια κατάσταση, εργοστασιακά σφραγισμένο. Συνοδεύεται από μια τσάντα AT&T και ένα φυλλάδιο σχετικά με τα προγράμματα τιμών και την ενεργοποίηση iPhone. Ο αποστολέας δηλώνει ότι αγόρασε αυτό το τηλέφωνο όταν κυκλοφόρησε το 2007, αλλά έλαβε επίσης ένα μέσω της εργασίας του ως υπάλληλος της Apple. Επομένως, αυτό το αντίγραφο δεν έχει ανοιχτεί ποτέ.

Ως εκ τούτου, το ρεκόρ του Φεβρουαρίου δεν καταρρίφθηκε, με την υψηλότερη προσφορά να ξεπερνά τα $63.000 . Το πιο εκπληκτικό είναι ότι πρόκειται για παρόμοια δημοπρασία: το μοντέλο του 2007 είναι ακόμα σφραγισμένο. Κι όμως, αυτή τη φορά η τιμή ήταν χαμηλότερη.

Σημειώστε ότι υπήρχε επίσης ένα Apple-1 υπογεγραμμένο από τον Steve Wozniak, τον συνιδρυτή της Apple, που προσφέρθηκε σε δημοπρασία . Οι εκτιμήσεις για την τελική τιμή ήταν πάνω από 500.000 δολάρια. Κατά την άφιξη, η υψηλότερη προσφορά ήταν 273.202 $.