Το Messenger θα επιστρέψει στην εφαρμογή του Facebook

0


Το 2014, το Facebook
αποφάσισε να αφαιρέσει τα μηνύματα του Messenger από την κύρια εφαρμογή του για να τα προσφέρει σε μια ξεχωριστή εφαρμογή. Εκείνη την εποχή, ο Mark Zuckerberg διαβεβαίωσε ότι αυτή η επιλογή θα επέτρεπε μια καλύτερη εμπειρία χρήστη. Σχεδόν 10 χρόνια αργότερα, τα μηνύματα επιστρέφουν πάλι. Ο επικεφαλής του Facebook, Tom Alison, έθιξε το θέμα σε μια ανάρτηση στο blog της εταιρείας. «Αυτή τη στιγμή δοκιμάζουμε τη δυνατότητα των χρηστών να έχουν πρόσβαση στα εισερχόμενά τους στο Messenger μέσα από την εφαρμογή Facebook και θα επεκτείνουμε αυτές τις δοκιμές σύντομα », είπε , χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Μπορεί να προκύψει ένα ερώτημα: η εφαρμογή Messenger θα είναι ακόμα διαθέσιμη στο μέλλον ως εναλλακτική πρόσβαση; Ή η πρόσβαση στα μηνύματα θα γίνεται μόνο από την εφαρμογή Facebook;Ο επικεφαλής δεν λέει τίποτα παραπάνω αυτή τη στιγμή.

Γιατί αυτή η επιλογή επαναφοράς του Messenger στην εφαρμογή Facebook; Ο Tom Alison δεν το λέει, αλλά μπορούμε εύκολα να μαντέψουμε ότι σχετίζεται με τον ανταγωνισμό και πιο συγκεκριμένα το TikTok. Το κοινωνικό δίκτυο επιτρέπει την προβολή βίντεο και περιλαμβάνει μηνύματα, όλα σε ένα μέρος. Η πλατφόρμα είναι πολύ δημοφιλής στους νέους, ώστε να μπορούν να διαχειρίζονται τα πάντα από ένα μέρος. Έτσι, το Facebook ελπίζει ότι οι χρήστες του Messenger θα (ξανα)ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν το Facebook αφού όλα θα είναι σε μια ενιαία εφαρμογή.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !