Νέο Ra1nCloud Jailbreak για το iOS 15 - iOS 15.4.1

0

Με την εισαγωγή του Fugu15 για το iOS 15, πολλοί άνθρωποι ήταν ενθουσιασμένοι που είδαν επιτέλους ένα πλήρως εξοπλισμένο jailbreak για το A12+. Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι ήταν απλώς μια απόδειξη της ιδέας και όχι ένα σταθερό ολοκληρωμένο jailbreak.

Το Ra1nCloud είναι μια παραλλαγή της εφαρμογής Fugu15 με μικρές μόνο αλλαγές. Τι είναι το Ra1nCloud;

Το Ra1nCloud είναι ένα εργαλείο jailbreak που κυκλοφόρησε πρόσφατα, σχεδιασμένο ειδικά για προγραμματιστές. Επιτρέπει το jailbreaking και την εγκατάσταση ενός διακομιστή SSH σε συσκευές A12+ που εκτελούν iOS 15 έως iOS 15.4.1. Το εργαλείο είναι χτισμένο στο Fugu15, ένα σύγχρονο εργαλείο jailbreak που κυκλοφόρησε από τον Linus Hanze.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι το Ra1nCloud δεν υποστηρίζει το tweak injection, καθιστώντας το ακατάλληλο για τελικούς χρήστες που θέλουν να τροποποιήσουν τις συσκευές τους πέρα ​​από τη βασική λειτουργία jailbreak. Παρόλο που ορισμένοι προγραμματιστές και άλλοι συνεισφέροντες εργάζονται για την παροχή tweak injection στο Fugu15 Jailbreak, είναι αβέβαιο εάν θα το επιτύχουν ή όχι. Το Ra1nCloud Jailbreak βασίζεται κυρίως στο Fugu15, καθώς χρησιμοποιεί το κώδικα  Fugu15 του opa334 που περιλαμβάνει την έγχυση PoC tweak.

Δύο οθόνες iPhone που δείχνουν τη διεπαφή εφαρμογής Ra1nCloud Jailbreak στο iOS 15.

Το Ra1nCloud Jailbreak για το iOS 15 έχει πολύ λίγες μοναδικές δυνατότητες, που αποτελούνται κυρίως από μια νέα διεπαφή χρήστη εφαρμογής και μια μεταγλωττισμένη έκδοση IPA του κώδικα έγχυσης PoC tweak του opa334 από το πιρούνι Fugu15 του. Επιπλέον, η σελίδα περιγραφής του GitHub του έργου έχει αντιγραφεί από το επίσημο αποθετήριο Fugu15 με λίγες σημαντικές αλλαγές.

Από εκεί μπορούμε να διαβάσουμε ότι το jailbreak έχει δοκιμαστεί σε πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των iPhone XS, iPhone 11, iPhone 12 και iPhone 12 Pro Max, όλες με iOS 15.4.1. Έχει επίσης δοκιμαστεί με επιτυχία στο iPhone 13 με iOS 15.1. Ενώ άλλες συσκευές και υλικολογισμικό δεν έχουν δοκιμαστεί επίσημα αυτήν τη στιγμή, θα πρέπει να λειτουργούν σε όλα τα iOS 15 – iOS 15.4.1.

Δεδομένου ότι το Ra1nCloud βασίζεται στο Fugu15, είναι ένα jailbreak χωρίς root, ημι-αποσύνδεση, μόνιμα υπογεγραμμένο για σύγχρονες συσκευές A12+ με iOS 15. Ως αποτέλεσμα, η εφαρμογή jailbreak παραμένει υπογεγραμμένη στο iPhone σας επ' αόριστον και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκ νέου jailbreak στη συσκευή μετά από κάθε επανεκκίνηση. Δεν χρειάζεται να συνδεθείτε σε υπολογιστή ή να υπογράψετε ξανά την εφαρμογή .

Επιπλέον, υπάρχουν αρκετές μέθοδοι για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Ra1nCloud jailbreak στο iPhone σας, μεταξύ των οποίων μέσω του TrollStore, που είναι η πιο εύκολη μέθοδος, του Safari που χρησιμοποιεί παρόμοια μέθοδο με αυτή που έδειξε ο Linus Henze κατά την ανακοίνωση του Fugu15 και μέσω προγραμμάτων εγκατάστασης IPA.

Το Ra1nCloud χρησιμοποιεί το Bootstrap Procursus και εγκαθιστά αυτόματα το Sileo ως τον προεπιλεγμένο διαχειριστή πακέτων. Ωστόσο, δεδομένου ότι η έγχυση tweak δεν είναι ακόμη λειτουργική, είναι προς το παρόν αδύνατο να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε προσαρμογή jailbreak στο jailbreak από τον δημοφιλή διαχειριστή πακέτων.

Δύο οθόνες iPhone που δείχνουν το Sileo να εκτελείται σε Ra1nCloud iOS 15 Jailbreak.

Δεδομένου ότι το Ra1nCloud βασίζεται στο Fugu15, κυκλοφόρησε επίσης ως έργο ανοιχτού κώδικα με την ίδια άδεια MIT. Ο πηγαίος κώδικας δημοσιεύτηκε στο αποθετήριο GitHub και γράφτηκε κυρίως στη γλώσσα προγραμματισμού C, ενώ η νέα διεπαφή εφαρμογής αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας το Swift.Κατεβάστε το Ra1nCloud IPA

Το Ra1nCloud IPA είναι η επίσημη μέθοδος διανομής του εργαλείου jailbreak που βασίζεται στο Fugu15 για iOS 15 – iOS 15.4.1. Κατεβάστε το Ra1nCloud IPA και εγκαταστήστε την εφαρμογή με το αγαπημένο σας πρόγραμμα εγκατάστασης IPA, όπως το TrollStore (συνιστάται) ή το Sideloadly, SideStore, AltStore, Esign, Bullfrog Assistant.

Σημείωση: Εάν δεν διαθέτετε πιστοποιητικό προγραμματιστή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον δωρεάν λογαριασμό σας Apple για να υπογράψετε και να εγκαταστήσετε το Ra1nCloud IPA και να το χρησιμοποιήσετε για έως και 7 ημέρες προτού χρειαστεί να υπογραφεί εκ νέου

Για να εγκαταστήσετε το Ra1nCloud IPA για iOS με το TrollStore, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Εγκαταστήστε το TrollStore για iOS στο iPhone σας.
  2. Κατεβάστε το Ra1nCloud IPA για iOS στο κινητό με το Safari. 

Δύο οθόνες iPhone που δείχνουν τη διαδικασία εγκατάστασης του Ra1nCloud IPA με το TrollStore.

Τι νέα χαρακτηριστικά  θα βρείτε

  • Ενημερώθηκε το Ra1nCloud IPA στην έκδοση 0.4.
  • Αυτόματη αναγέννηση της κρυφής εμπιστοσύνης και διορθώσεις σφαλμάτων.
  • Διορθώστε ένα σφάλμα όπου το iDownload δεν θα επανεκκινούσε.
  • Διορθώστε το σφάλμα βαθύ ύπνου σκοτώνοντας το iDownload και το oobPCI μετά το jailbreaking.
  • Προσθέστε επιλογές για απεγκατάσταση, respring και αναγέννηση TrustCache.
  • Εκμεταλλευτείτε διορθώσεις σφαλμάτων.
  • Διορθώστε τον πανικό στο iOS 15.2 – iOS 15.3.1.
  • Αυτόματο bootstrap μετά από jailbreak.
  • Ανοίξτε το ληφθέν αρχείο στην εφαρμογή Αρχεία.
  • Στείλτε το Ra1nCloud TIPA στην εφαρμογή TrollStore.
  • Αποκτήστε πρόσβαση στο εγκατεστημένο Ra1nCloud για iOS από την Αρχική οθόνη.
  • Tags

    Δημοσίευση σχολίου

    0Σχόλια
    * Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

    Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

    Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

    Δημοσίευση σχολίου (0)

    #buttons=(Accept !) #days=(20)

    Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
    Accept !