Για να δοκιμάσετε την εμπειρία σε ένα Samsung Galaxy, μεταβείτε στο trygalaxy.com , πατήστε το εικονίδιο κοινής χρήσης στο κάτω μέρος του Safari (αυτό με το επάνω βέλος) και μετά επιλέξτε "Στην οθόνη". "Αρχική σελίδα" και πατήστε "Προσθήκη" στο πάνω δεξιά για να δημιουργήσετε μια συντόμευση Επιστρέψτε στην αρχική οθόνη του iPhone σας και ανοίξτε την εφαρμογή web Try Galaxy.

Αυτό ήταν όλο, έχετε τη διεπαφή One UI 5.1 της Samsung, δίνοντας την αίσθηση ότι έχετε ένα smartphone Galaxy στα χέρια σας. Διατίθενται αρκετές εφαρμογές όπως Τηλέφωνο, Μηνύματα, Κάμερα, Ρυθμίσεις, Υγεία Samsung, Θέματα Galaxy, Γκαλερί, Smart Switch και πολλές άλλες. Μπορείτε να ανοίξετε
καθένα από αυτά για προεπισκόπηση και εμπειρία Android με τον τρόπο της Samsung. 

Λαμβάνετε πολλά (ψεύτικα) μηνύματα κειμένου κατά τη διάρκεια της επίδειξης. Μπορείτε να τους απαντήσετε αν θέλετε, αλλά φυσικά θα λάβετε ηχογραφημένες απαντήσεις. Είναι επίσης δυνατό να αλλάξετε το γενικό θέμα για να ανακαλύψετε τις προτάσεις της Samsung.

Η εμπειρία είναι ωραία και σας επιτρέπει να πάρετε μια ιδέα για το τι προσφέρει ο ανταγωνισμός. Αυτό θα αναγκάσει ορισμένους να εγκαταλείψουν το iOS; Αυτό μένει να φανεί. Αυτή είναι μια ευκαιρία να υπενθυμίσουμε ότι η Samsung είχε ήδη προσφέρει μια παρόμοια εμπειρία το 2021 .