Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει αρκετούς υπολογιστές μέσα στους επόμενους μήνες, όπως ένα MacBook Air 13 ιντσών, MacBook Air 15 ιντσών, MacBook Pro 13 ιντσών, MacBook Pro 14 ιντσών και MacBook Pro 16 ιντσών. Ο Gurman λέει ότι η Apple θα ανακοινώσει πολλά MacBook στο WWDC 2023 τον Ιούνιο, αλλά δεν προσδιορίζει τα μοντέλα.

Υποδεικνύει, ωστόσο, ότι οι εν λόγω φορητοί υπολογιστές πιθανότατα δεν θα αποστέλλουν το νέο τσιπ M3. Αναμένετε λοιπόν το τσιπ M2 ή τουλάχιστον μια παραλλαγή. Το τσιπ M2 βρίσκεται ήδη στα MacBook Air 13 ιντσών, MacBook Pro 13 ιντσών και Mac mini. Υπάρχει επίσης το τσιπ M2 Pro στα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών και το Mac mini. Αυτός δικαιούται επίσης το τσιπ M2 Max.

Ένα από τα μοντέλα που έρχεται σύντομα είναι το MacBook Air 15 ιντσών. Υπήρξαν αρκετές φήμες και διαρροές για αυτόν τις τελευταίες εβδομάδες. Το τελευταίο αφορά το γεγονός ότι η Apple δοκιμάζει με εφαρμογές από το Mac App Store για να διασφαλίσει ότι όλα λειτουργούν καλά.

Στην πορεία, ο Gurman αναφέρει εν συντομία το macOS 14, το οποίο θα διαδεχθεί το macOS Ventura. Αναφέρει ότι η ενημέρωση δεν πρέπει να περιλαμβάνει σημαντικές αλλαγές, αλλά δεν μπαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες.