Τέσσερα iPhone είναι στα 5 κορυφαία smartphone OLED με τις μεγαλύτερες πωλήσεις

0


Δόθηκαν στη δημοσιότητα στοιχεία για τις πωλήσεις smartphone με οθόνη OLED και ανακαλύπτεται ότι υπάρχουν τέσσερα iPhone στο top 5. Το πέμπτο μοντέλο είναι ένα τηλέφωνο της Samsung.

Τα δεδομένα προέρχονται από την DSCC, μια εταιρεία ανάλυσης που ειδικεύεται στις οθόνες (όπου βρίσκουμε συγκεκριμένα τον αναλυτή Ross Young που έχει αρκετές πληροφορίες για τα προϊόντα της Apple).

Τον Ιανουάριο του 2023 κυριάρχησε το iPhone 14 Pro Max. Ακολούθησαν τα iPhone 14 Pro, iPhone 13, iPhone 14 και το Galaxy S23 Ultra της Samsung. Η κατάταξη ήταν παρόμοια τον Φεβρουάριο, με τη διαφορά ότι το iPhone 14 πέρασε το iPhone 13. Τον Μάρτιο, το iPhone 14 κατέλαβε την πρώτη θέση. Και για τον Απρίλιο και τον Μάιο, η DSCC εκτιμά ότι το smartphone 6,1 ιντσών θα είναι και πάλι μπροστά από τα άλλα, ειδικά τον Μάιο. 


Σύμφωνα με την εταιρεία, τα 5 κορυφαία smartphones κατείχαν μερίδιο 46% στην αγορά τηλεφώνων OLED. Είπε ότι είδε αύξηση 18% από έτος σε έτος στους όγκους του πρώτου τριμήνου του 2023, καθώς οι εταιρείες αύξησαν τις αποστολές οθονών OLED για να επωφεληθούν από τις χαμηλότερες τιμές των πάνελ.

Επιπλέον, το μερίδιο των smartphone που χρησιμοποιούν ένα πάνελ LTPO, το οποίο περιλαμβάνει τα Pro μοντέλα του iPhone, παρέμεινε μεταξύ 33% και 42% τον τελευταίο χρόνο. Όσον αφορά τους ρυθμούς ανανέωσης smartphone, κυριαρχούν οι συσκευές με δυνατότητα 120 Hz, συμπεριλαμβανομένων των iPhone με ProMotion. Περίπου το 63% των smartphone που πωλήθηκαν τον Μάρτιο κατάφεραν να επιτύχουν αυτόν τον ρυθμό ανανέωσης.

Στην περίπτωση της Apple, η οθόνη 120 Hz δεν είναι ακόμα πραγματικότητα παντού. Ακόμη και το iPhone 15 και το iPhone 15 Plus θα πρέπει να διατηρούν συχνότητα 60 Hz . Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2025 για να έχουμε το ProMotion σε μη Pro μοντέλα . Αντίθετα, τα iPhone 15 Pro και Pro Max θα μπορούν να φτάσουν τα 120 Hz.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !