Τα ακουστικά AR/VR της Apple θα επικεντρωθούν σε παιχνίδια, αθλήματα, FaceTime και πολλά άλλα

0


 Eάν όλα πάνε όπως είχε προγραμματιστεί, η Apple θα ανακοινώσει τα ακουστικά μικτής πραγματικότητας στο WWDC στις 5 Ιουνίου . Το προϊόν, το οποίο θα συνδυάζει επαυξημένη πραγματικότητα και εικονική πραγματικότητα, θα επικεντρωθεί σε παιχνίδια, αθλήματα, ευεξία και πολλά άλλα.

Πολλαπλοί τομείς με τα ακουστικά της Apple

Το Bloomberg εξηγεί ότι η Apple σχεδιάζει να προσαρμόσει τις εφαρμογές iPad στα ακουστικά AR/VR και οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο υπάρχον περιεχόμενο του App Store μέσω της τρισδιάστατης διεπαφής της συσκευής. Οι εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί από την Apple (Safari, Ημερολόγιο, Επαφές, Αρχεία, Μηνύματα, Σημειώσεις, Φωτογραφίες, Μουσική κ.λπ.) θα βελτιστοποιηθούν για τα ακουστικά. Θα είναι δυνατή η εκτέλεση πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα και η γεωγραφική τοποθεσία θα επιτρέπει τη μετάβαση από τη μια εφαρμογή στην άλλη όταν ο χρήστης βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο.

Μια εφαρμογή αφιερωμένη στο FaceTime θα είναι διαθέσιμη και θα είναι δυνατή η χρήση ενός avatar με τα εξατομικευμένα Memoji του. Θα είναι επίσης δυνατό να υπάρχει μια τρισδιάστατη διεπαφή για να εργάζεστε σε έργα σε συνεργασία με άλλα άτομα. Από την άλλη θα υπάρχει και εφαρμογή Books για ανάγνωση στην εικονική πραγματικότητα. Μια εφαρμογή κάμερας θα τραβήξει φωτογραφίες από τους αισθητήρες του κράνους.

Μια άλλη προγραμματισμένη εφαρμογή: Το Fitness+ θα επιτρέψει την άσκηση ενώ παρακολουθείτε τον εκπαιδευτή σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας. Θα υπάρχει επίσης μια εφαρμογή Health που θα καθοδηγεί τους χρήστες μέσω διαλογισμών με γραφικά, ήχους και φωνές. 

Με την ώθηση της Apple στα αθλήματα, η εστίαση θα είναι σε καθηλωτικές εμπειρίες προβολής για περιεχόμενο MLB (μπέιζμπολ) και MLS (ποδόσφαιρο). Και θα υπάρχει μια αποκλειστική εφαρμογή τηλεόρασης για παρακολούθηση βίντεο σε περιβάλλοντα εικονικής πραγματικότητας.

Η Apple αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με αρκετούς προγραμματιστές παιχνιδιών, ώστε να μπορούν να μεταφέρουν τα υπάρχοντα παιχνίδια τους στα ακουστικά unisex. Οι προγραμματιστές θα έχουν επίσης πρόσβαση σε πολλά εργαλεία για την ανάπτυξη συγκεκριμένων εφαρμογών σε επαυξημένη πραγματικότητα ή/και εικονική πραγματικότητα.

Η μεγάλη πρόκληση για την Apple θα είναι να πουλήσει τα ακουστικά. Αν γίνουν πιστευτές οι φήμες, η τιμή θα είναι περίπου 3.000 δολάρια. Οι υπάλληλοι της Apple έχουν εκφράσει ανησυχίες για τη χρησιμότητα των ακουστικών λόγω της τιμής τους. Κάποιοι αναρωτιούνται αν η συσκευή δεν ήταν μια λύση σε αναζήτηση ενός προβλήματος.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !