Η Apple ετοιμάζει το Beats Studio Buds+, μια αναθεώρηση των ακουστικών Beats Studio Buds
που πρωτοείδε το φως της δημοσιότητας το 2021 και η διαθεσιμότητα δεν φαίνεται μακριά. Ο κατασκευαστής έχει καταθέσει έγγραφα στην FCC για την επικύρωση του προϊόντος από τον αμερικανικό οργανισμό, κάτι που θα του επιτρέψει να έχει το πράσινο φως για την εμπορία.

Το πρωτοσέλιδο Το Beats Studio Buds+ έγινε τον Μάρτιο , κρυμμένο στο iOS 16.4. Οπτικά μιλώντας, το νέο ζευγάρι θα μοιάζει με το μοντέλο που είναι ήδη διαθέσιμο. Τα νέα ακουστικά θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν ένα προσαρμοσμένο τσιπ Beats, αντί για το τσιπ H1/W1 ή H2 που βρίσκεται στα AirPods.

Θα υπάρξει επίσης καλύτερη μείωση ενεργού θορύβου, καθώς και βελτιώσεις για τη λειτουργία διαφάνειας. Όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία Ενεργής ακύρωσης θορύβου, ένα ή περισσότερα μικρόφωνα που βλέπουν προς τα έξω λαμβάνουν θόρυβο περιβάλλοντος. Στη συνέχεια, τα ακουστικά δημιουργούν ακύρωση θορύβου που τα εμποδίζει πριν τα ακούσετε. Από την πλευρά της, η λειτουργία διαφάνειας φιλτράρει τους εξωτερικούς ήχους, ώστε να μπορείτε να παραμένετε προσεκτικοί στο περιβάλλον σας.

Προς το παρόν δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Όμως, δεδομένου ότι η Apple έχει καταθέσει τα έγγραφα στην FCC και αυτό είναι ένα από τα τελευταία βήματα, μπορούμε να υποψιαστούμε ότι τα ακουστικά θα φτάσουν αργότερα αυτό το τρίμηνο.

Από την πλευρά της τιμής, το Beats Studio Buds+ κοστίζει 149 € κατά την κυκλοφορία το 2021 και τώρα είναι στα 189,95 € στην Apple ( 151,95 € στο Amazon ). Είναι πιθανό να είναι η ίδια τιμή για το μοντέλο "+".