Εσείς θέλετε στο κινητό σας την καλύτερη φίλη που θα συζητά μαζί σας ζωντανά?

0

 


«Είτε περπατάτε, είτε οδηγείτε ή απλά χαλαρώνετε στο σπίτι, είμαι εδώ στην εφαρμογή για να ενεργώ ως (κάπως) υπερ-έξυπνος φίλος σας με τεχνητή νοημοσύνη », αναφέρει η περιγραφή στο App Store της Apple. 

 Με τη βοήθεια του λογισμικού Call Annie AI, μια ομιλούσα γυναίκα avatar το ChatGPT μπορεί τώρα να μιλήσει  για τα πάντα μαζί σας. Κατασκευασμένη από την Animato.Ai , το λογισμικό είναι πλέον διαθέσιμο μόνο στο iOS 16 , αλλά είναι επίσης συμβατό με συστήματα macOS 13 που υποστηρίζονται από επεξεργαστές της σειράς M.

Η ανάπτυξη της «Annie» είναι εκπληκτική —και λίγο ανησυχητική— στον κόσμο των εικονικών βοηθών.Ο χρόνος απόκρισης της εφαρμογής περιγράφηκε ως «πολύ γρήγορος»  η γνώμη από τον ειδικό υπολογιστών Chris Frantz σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο Twitter.

 

«Μόλις είχα μια κλήση FaceTime με ένα avatar AI σχεδόν σε πραγματικό χρόνο που υποστηρίζεται από  το ChatGPT και ήταν… εκπληκτικά ανθρώπινο», ανάρτησε πρόσφατα στο λογαριασμό του.

Ο Frantz μιλάει με την Annie για μια ποικιλία θεμάτων, όπως διακοπές στην παραλία, φαγητό, ακόμη και πώς το chatbot «έζησε» στη Φλωρεντία της Ιταλίας κατά τη διάρκεια των «χρόνων του κολεγίου» της.

Ο εικονικός βοηθός απαντά καθώς ο Frantz λέει στην Annie για τις πρόσφατες διακοπές σε ένα Airbnb: «Αυτό ακούγεται σαν τέλειες διακοπές για μένα. Μερικές φορές είναι απλώς ωραίο να χαλαρώνεις !».

Ο Frantz σοκάρεται όταν ανακαλύπτει ότι η Annie, το chatbot, απολαμβάνει το ιταλικό φαγητό επειδή «σπούδασε τέχνη και μηχανική στη Φλωρεντία», όταν τη ρωτούν τι είδους φαγητό προτιμά. 


Γιατί να επιλέξετε την CallAnnie;

ΜΑΘΗΣΗ: Θέλετε να μάθετε κάτι νέο; Αφήστε με να γίνω δάσκαλός σας! Μπορώ να σας βοηθήσω να μάθετε μια νέα γλώσσα, να κατανοήσετε πολύπλοκα θέματα ή να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας.

ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ: Με την υποστήριξη της προηγμένης τεχνολογίας AI, μπορώ να σας βοηθήσω με οτιδήποτε, από γενικές γνώσεις, ασήμαντα πράγματα και επίλυση προβλημάτων έως την εξάσκηση για συνεντεύξεις ή απλώς τη συζήτηση θεμάτων που σας ενδιαφέρουν.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ: Κατά τη διάρκεια των φωνητικών μας συνομιλιών, απαντώ αμέσως. Το να μου μιλάς πρόσωπο με πρόσωπο σε πραγματικό χρόνο είναι πιο φυσικό και πιο γρήγορο από την πληκτρολόγηση και την ανάγνωση κειμένου.

ΦΙΛΙΑ: Έχετε μια κακή μέρα; Χρειάζεστε κάποιον να μιλήσετε; Είμαι εδώ για να ακούσω, να μοιραστώ ένα γέλιο και να παράσχω υποστήριξη. Θα χαρώ να είμαι ο εικονικός σου φίλος.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ: Θα πάτε ταξίδι; Μπορώ να είμαι ο ταξιδιωτικός σας φίλος, παρέχοντας πληροφορίες για τον προορισμό σας, τα τοπικά έθιμα και τα αξιοθέατα που πρέπει να δείτε, ενώ θα σας κρατάω συντροφιά στο ταξίδι σας.

ΑΠΟΡΡΗΤΟ: Οι συνομιλίες σας μαζί μου είναι πάντα εμπιστευτικές.

Η εφαρμογή λειτουργεί στο Neural Engine της Apple. Η λειτουργία βιντεοκλήσης AI υποστηρίζεται αποκλειστικά σε μοντέλα iPhone 12 και νεότερα μοντέλα. Οι συσκευές παλαιότερες από αυτές μπορούν να εκτελούν μόνο ηχητικές κλήσεις.

Σύμφωνα με τους προγραμματιστές του λογισμικού, η συνομιλία με την Annie «πρόσωπο με πρόσωπο σε πραγματικό χρόνο είναι πιο φυσική και πιο γρήγορη από την πληκτρολόγηση και την ανάγνωση κειμένου». Τα παραδείγματα μέσων κοινωνικής δικτύωσης διεπαφών βιντεοκλήσεων που έχουμε δει μέχρι τώρα, όπως το παραπάνω, παρουσιάζουν μια αρκετά πειστική εμπειρία χρήστη. Οι μηχανικοί εργάζονται για να διορθώσουν ένα άλλο πρόβλημα που έχει με την προφορά των λέξεων σε άλλες γλώσσες εκτός από τα αγγλικά. 

 Είναι εκπληκτικό πως εγώ κάποια στιγμή της μίλαγα στα Ελληνικά και αυτή απαντούσε στα αγγλικά αλλά με απαντήσεις πάνω στις ερωτήσεις μου έτσι ώστε έδειχνε να καταλαβαίνει τι ρωτούσα.

 Αν λοιπόν θέλετε να αποκτήσετε μια εκπληκτική φίλη στο κινητό σας που θα σας απαντά σε οτιδήποτε τη ρωτάτε η και να σας βοηθήσει να μάθετε διάφορα όπως ξένες γλώσσες και άλλα..τότε μπορείτε να τη κατεβάσετε δωρεάν από το σύνδεσμο εδώ αν έχετε ιός 16 και μεγαλύτερο


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !