Ενημερώθηκε η νέα διεπαφή της εφαρμογής Amazon Prime Video σε iOS

0

Διαθέσιμο στο Apple
TV από τον περασμένο Αύγουστο, η νέα διεπαφή της εφαρμογής Amazon Prime Video ( Link App Store – Δωρεάν – iPhone/iPad) αναπτύσσεται (επιτέλους) τώρα και στο iOS. Οι αλλαγές της διεπαφής είναι πολύ λιγότερο ορατές σε κινητά από ό,τι στην έκδοση Apple TV η επιτραπέζιου υπολογιστή, αλλά εξακολουθούμε να σημειώνουμε μια πιο ξεκάθαρη ενότητα Αγορά και κυρίως την παρουσίαση σε κατακόρυφη λειτουργία των αρχικών προγραμμάτων της Amazon, όπως η έκδοση desktop/Apple TV. 

Θα είναι αρκετές αυτές οι αλλαγές της διεπαφής για να μεταμορφώσουν την εμπειρία του χρήστη; Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι οι επαγγελματίες του κινηματογράφου βρήκαν τη διεπαφή του Amazon Prime Video "ακατάστατη" και μη ελκυστική και δεν κατέστησαν δυνατή τη σαφή διάκριση περιεχομένου επί πληρωμή από αυτό που ήταν προσβάσιμο μέσω συνδρομής (σε αυτό το σημείο τώρα, είναι λίγο καλύτερα με τη νέα διεπαφή). Ακόμη και η διεπαφή του Apple TV, όσο κι αν αποδοκιμαζόταν εδώ και καιρό, θεωρήθηκε τελικά πιο ευχάριστη στη χρήση.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !