Όλο και περισσότεροι χρήστες με προϊόντα Apple εγγράφονται στις υπηρεσίες της εταιρείας, σε σημείο που η Apple ανακοινώνει ότι έχει σχεδόν ένα δισεκατομμύριο πληρωμένες συνδρομές. Υπάρχουν περισσότερα από 975 εκατομμύρια για να είμαστε λίγο πιο ακριβείς.

Ο Τιμ Κουκ αποκάλυψε ότι η Apple είχε σχεδόν ένα δισεκατομμύριο πληρωμένες συνδρομές. Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας μετά τη δημοσίευση των οικονομικών αποτελεσμάτων του ομίλου :

Οι υπηρεσίες σημείωσαν ιστορικό υψηλό με έσοδα 20,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το τρίμηνο Μαρτίου. Πετύχαμε ρεκόρ εσόδων για το App Store, την Apple Music, το iCloud και τις υπηρεσίες πληρωμών. Σήμερα, με περισσότερες από 975 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή, προσεγγίζουμε ακόμη περισσότερους ανθρώπους με τη γκάμα των υπηρεσιών μας. Το Apple TV+ συνεχίζει να αποσπά επαίνους από πελάτες και κριτικούς. Αυτό το προηγούμενο τρίμηνο, οι θαυμαστές παρακολούθησαν εκπληκτικές νέες σειρές όπως το Shrinking και το The Big Door Prize και μπόρεσαν να καλωσορίσουν τον Ted Lasso στα σπίτια τους για τρίτη σεζόν.

Για να δώσουμε λίγο περισσότερο πλαίσιο, η Apple είχε 935 εκατομμύρια πληρωμένες συνδρομές στην αρχή του έτους. Η Apple είπε ότι είχε προσθέσει περισσότερα από 150 εκατομμύρια τον περασμένο χρόνο. 

Η Apple διαθέτει πολλές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των App Store, Apple Music, Apple TV+, iCloud, Apple Arcade, Apple Fitness+, Apple Pay και Apple News+. Ορισμένα είναι διαθέσιμα μόνο σε λίγες χώρες (όπως το Apple News+).