Τα έπαθλα για τους νικητές είναι ένα ζευγάρι AirPods Pro, ένα φούτερ WWDC 2023 και καρφίτσες. Κάθε νικητής λαμβάνει επίσης ένα συγχαρητήριο μήνυμα από την Apple.

Συγχαρητήρια ! Έχετε φτάσει σε ένα νέο επίπεδο. Είστε επιβεβαιωμένος νικητής του WWDC 2023 Swift Student Challenge. Η εφαρμογή που δημιουργήσατε αποδεικνύει τη δέσμευσή σας στην κωδικοποίηση και τον ιδεασμό, αξίες που υποστηρίζουμε στην Apple. Γι' αυτό, είμαστε ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε το αποκλειστικό και άξιο φετινό βραβείο. Θαυμάζουμε το πάθος σας και τη χρήση των τεχνολογιών της Apple και ανυπομονούμε να δούμε πώς θα συνεχίσετε να κωδικοποιείτε νέους κόσμους.

Η Apple φιλοξενεί μια ετήσια πρόκληση στο πλαίσιο των εορτασμών του WWDC. Οι μαθητές έχουν την αποστολή να δημιουργήσουν ένα καινοτόμο έργο κωδικοποίησης χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Swift Playgrounds της Apple. Ο δημιουργός χρειάζεται μια διαδραστική σκηνή που μπορεί να βιωθεί σε τρία λεπτά. Οι μαθητές κρίνονται με βάση τα τεχνικά επιτεύγματα, τη δημιουργικότητα των ιδεών και το περιεχόμενο των γραπτών απαντήσεων που εξηγούν το έργο και άλλες εμπειρίες ανάπτυξης εφαρμογών.

Υπενθυμίζουμε ότι το WWDC 2023 θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 9 Ιουνίου . Η εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσετε είναι η κεντρική ομιλία στις 5 Ιουνίου στις 8 μ.μ. με, συγκεκριμένα, την παρουσίαση του iOS 17.