Σύμφωνα με το Bloomberg , η Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με ξενοδοχεία και άλλα μέρη που προσφέρουν τηλεοράσεις και ηχεία, με στόχο να διευκολύνουν τους χρήστες να μεταδίδουν αρχεία βίντεο και ήχου σε συσκευές που δεν κατέχουν. Αυτό θα περνούσε μέσω του AirPlay.

Πολλά ξενοδοχεία, για παράδειγμα, προσφέρουν επί του παρόντος ενοποίηση με παρόμοιες λειτουργίες ροής από την Google. Η Apple φαίνεται να ελπίζει να εκμεταλλευτεί αυτή την αγορά για να επεκτείνει τη διαθεσιμότητα του AirPlay σε νέα μέρη για τους χρήστες.

Από την άλλη, η εφαρμογή Cards (Πορτοφόλι) θα δικαιούται σημαντικές αλλαγές με το iOS 17, αν και οι λεπτομέρειες δεν κοινοποιούνται εδώ. Θα υπάρξουν επίσης βελτιώσεις για τις υπηρεσίες τοποθεσίας που χρησιμοποιούνται με την εφαρμογή Find My, καθώς και για το SharePlay, τη δυνατότητα που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε περιεχόμενο με την οικογένεια και τους φίλους σας κατά τη διάρκεια μιας κλήσης FaceTime.

Γίνεται επίσης λόγος για τη μετατροπή των κλειδωμένων iPhone σε συνδεδεμένες οθόνες για εμφάνιση πληροφοριών, όπως συναντήσεις ημερολογίου, καιρός, ειδοποιήσεις και άλλα δεδομένα.

Η Apple θα ανακοινώσει το iOS 17 στις 5 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας ομιλίας του WWDC 2023 .