Τοποθετήστε ταπετσαρίες απο video αντί με εικόνες με το Eneko

0


Με τα χρόνια, οι ταπετσαρίες στο iOS έχουν υποστεί σημαντικές βελτιώσεις, προσφέροντας στους χρήστες δυναμικές, σταθερές και ζωντανές επιλογές. Ωστόσο, ένα χαρακτηριστικό που έχει απουσιάζει σημαντικά είναι οι ταπετσαρίες βίντεο. Ευτυχώς, με το tweak Eneko, οι χρήστες iOS μπορούν πλέον να ορίσουν εύκολα τα βίντεο κλιπ ως ταπετσαρία τους, πηγαίνοντας την εξατομίκευση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Τι είναι το Eneko;

Το Eneko είναι ένα δωρεάν εργαλείο που σας δίνει τη δυνατότητα να εξατομικεύσετε τη συσκευή σας iOS ορίζοντας ένα σύντομο βίντεο κλιπ ως ταπετσαρία σας. Αυτό το tweak είναι απίστευτα ελαφρύ και υποστηρίζει τόσο την οθόνη κλειδώματος όσο και την αρχική οθόνη. Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε ξεχωριστές ταπετσαρίες βίντεο για κάθε οθόνη. Πρόσφατα το tweak ενημερώθηκε, αλλά εξακολουθεί να μην υποστηρίζει jailbreak χωρίς root.

Μετά την εγκατάσταση του tweak Eneko στο iPhone ή το iPad σας, ένα ειδικό παράθυρο προτιμήσεων ενσωματώνεται άψογα στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Από αυτό το παράθυρο, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε όλες τις προτιμώμενες επιλογές σας με λίγα μόνο αγγίγματα. Υπάρχει μια εναλλαγή για γρήγορη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του tweak.

Το tweak της Eneko σάς δίνει τη δυνατότητα να ορίζετε συναρπαστικές ταπετσαρίες βίντεο τόσο στην αρχική οθόνη όσο και στην οθόνη κλειδώματος. Από προεπιλογή, ο ήχος στο βίντεο είναι απενεργοποιημένος. Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε την ένταση χρησιμοποιώντας ένα απλό ρυθμιστικό για να φτάσετε στο επιθυμητό επίπεδο. Το Eneko tweak ενημερώθηκε πρόσφατα για να υποστηρίζει το iOS 14 έως το iOS 16, παρέχοντας υποστήριξη για τις πιο πρόσφατες εκδόσεις iOS.

Δύο οθόνες iPhone που δείχνουν το Eneko tweak να εκτελείται σε iOS 15.

Το Eneko tweak υποστηρίζει διάφορα εργαλεία jailbreak, συμπεριλαμβανομένων των unc0ver, Palera1n και XinaA15 χωρίς root , προσφέροντας ομαλή ενοποίηση και βελτιστοποιημένη λειτουργικότητα. Ο προγραμματιστής κυκλοφόρησε πρόσφατα την έκδοση 1.2, η οποία βελτίωσε το tweak αφαιρώντας χαρακτηριστικά όπως η ταπετσαρία του Κέντρου Ελέγχου, οι επιλογές θολώματος, φωτεινότητας και αδιαφάνειας, καθώς και η εξάρτηση Cephei.

Το tweak Eneko σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τη συμπεριφορά του στις συγκεκριμένες προτιμήσεις σας απευθείας από το ενσωματωμένο παράθυρο προτιμήσεων. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε τη σίγαση της ταπετσαρίας βίντεο κατά την αναπαραγωγή μουσικής και να απενεργοποιήσετε το tweak όταν βρίσκεται σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης για να εξοικονομήσετε διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Η προσαρμογή της ταπετσαρίας σας με ένα βίντεο κλιπ είναι πανεύκολη με το tweak της Eneko. Μπορείτε εύκολα να ορίσετε μια ταπετσαρία βίντεο επιλέγοντας ένα αρχείο από τη Βιβλιοθήκη των φωτογραφιών σας. Αυτό μπορεί να είναι ένα βίντεο που έχετε εγγράψει μόνοι σας ή έχετε κατεβάσει και εισαγάγει από το διαδίκτυο ή από εφαρμογές τρίτων. Με λίγα μόνο αγγίγματα, μπορείτε να έχετε μια δυναμική και ελκυστική ταπετσαρία που αντικατοπτρίζει πραγματικά το στυλ σας.

Συμβουλή: Επιλέξτε ένα σύντομο κλιπ από τη βιβλιοθήκη της εφαρμογής Photo. Αφού επιλέξετε το κλιπ, εφαρμόστε τις αλλαγές και επαναλάβετε τη συσκευή σας για να τεθεί σε ισχύ η ταπετσαρία.

Προσθήκη αποθετηρίου

Το Eneko tweak έχει κυκλοφορήσει ως πακέτο DEB που μπορεί να εγκατασταθεί στη συσκευή σας με iOS 14 και μεχρι iOS 16 χρησιμοποιώντας είτε Sileo είτε Filza. Για να εγκαταστήσετε το Eneko tweak στη συσκευή σας, απλώς κατεβάστε όλα τα απαιτούμενα πακέτα. Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε να ορίσετε σύντομα βίντεο κλιπ ως ταπετσαρία σας. Προς το παρόν, το tweak Eneko δεν είναι συμβατό με Fugu15 Max ή Dopamine jailbreak.

Για να εγκαταστήσετε το Eneko tweak στο iPhone ή το iPad σας με το Sileo, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Sileo από την Αρχική οθόνη.
  2. Πατήστε στην καρτέλα Πηγές και, στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί Επεξεργασία.
  3. Προσθέστε την ακόλουθη διεύθυνση URL αποθετηρίου: https://havoc.app
  4. Κατεβάστε το Eneko tweak για τη συσκευή σας.
Κατεβάστε το πακέτο DEB 
  1. Μοιραστείτε το ληφθέν αρχείο DEB με την εφαρμογή Sileo.
  2. Πατήστε "GET" και εγκαταστήστε το πακέτο Eneko.
  3. Αποκτήστε πρόσβαση στο tweak Eneko από την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Δύο οθόνες iPhone που δείχνουν τη διαδικασία εγκατάστασης του Eneko DEB με Sileo.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !