10 εκπληκτικές προσαρμογές του Jailbreak που πρέπει να εγκαταστήσετε

0


Το jailbreaking ενός iPhone μπορεί να ξεκλειδώσει έναν κόσμο δυνατοτήτων, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόσουν τις συσκευές τους με τρόπους που η Apple δεν μας επιτρέπει.

Από το πρώτο κιόλας jailbreak στο iPhone 2G το 2007, η Apple συνέχισε να παίζει ένα παιχνίδι γάτας με το ποντίκι με την κοινότητα του jailbreak σε μια προσπάθεια να κάνει το jailbreaking παρελθόν. Σε κάποιο βαθμό πέτυχαν, ωστόσο, η κοινότητα παρέμεινε ενεργή και νέες τροποποιήσεις και ιδέες συνέχιζαν να εμφανίζονται.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε μερικές από τις καλύτερες τροποποιήσεις jailbreak για το Unc0ver jailbreak , το οποίο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία jailbreak για συσκευές iOS. Το ίδιο το jailbreak δεν είναι πλέον ενημερωμένο, καθώς υποστηρίζει μόνο iOS 14.x και παλαιότερες εκδόσεις, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν έκαναν ενημέρωση από το iOS 14,x ούτως ή άλλως για να μην χάσουν το jailbreak τους.

Εάν είστε χρήστης του Unc0ver Jailbreak, εδώ είναι μερικές εκπληκτικές τροποποιήσεις που πρέπει να δοκιμάσετε.

1. Θεματα για τη συσκευη σας
Το SnowBoard είναι ένα δημοφιλές tweak  που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν την εμφάνιση της συσκευής τους εγκαθιστώντας θέματα. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία προκατασκευασμένων θεμάτων ή να δημιουργήσουν τα δικά τους χρησιμοποιώντας τον επεξεργαστή εικόνας που προτιμούν. Αυτό το tweak είναι συμβατό με τις περισσότερες εκδόσεις iOS και ενημερώνεται συνεχώς με συναρπαστικές νέες δυνατότητες.

Αυτό θεωρείται ότι είναι η αντικατάσταση για τροποποιήσεις όπως το Anemone και το Winterboard που ήταν οι πιο δημοφιλείς πλατφόρμες θεμάτων σε συσκευές jailbroken.

2. CallBar XS

Βελτιωμένη διαχείριση κλήσεων Το CallBar XS είναι μια προσαρμογή που βελτιώνει τον τρόπο εμφάνισης των εισερχόμενων κλήσεων. Αντί να καταλαμβάνουν ολόκληρη την οθόνη, οι εισερχόμενες κλήσεις εμφανίζονται σε μια μικρότερη, πιο διαχειρίσιμη γραμμή στο επάνω μέρος της οθόνης. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τις συσκευές τους χωρίς διακοπή, κάτι που είναι τέλειο για πολλαπλές εργασίες.

3. Filza – Διαχείριση αρχείων για iOS

Το Filza είναι ένας ισχυρός διαχειριστής αρχείων για iOS που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο σύστημα αρχείων στις συσκευές τους. Αυτό το tweak είναι τέλειο για χρήστες που θέλουν να προσαρμόσουν τη συσκευή τους πέρα ​​από αυτό που είναι δυνατό με τις παραδοσιακές ρυθμίσεις iOS. Με το Filza, οι χρήστες μπορούν να τροποποιήσουν αρχεία συστήματος, να διαγράψουν ανεπιθύμητα αρχεία και ακόμη και να εγκαταστήσουν τροποποιήσεις με μη αυτόματο τρόπο.

4. AppStore++

Υποβάθμιση των εφαρμογών σας Το AppStore++ είναι μια προσαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να υποβαθμίζουν τις εφαρμογές τους σε προηγούμενες εκδόσεις. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο εάν μια νέα έκδοση μιας εφαρμογής παρουσιάζει σφάλματα ή δεν λειτουργεί σωστά με τη συσκευή σας. Με το AppStore++, οι χρήστες μπορούν εύκολα να υποβαθμίσουν τις εφαρμογές τους απευθείας από το App Store.

5. Eclipse Dark Mode

Σκοτεινή λειτουργία σε όλο το σύστημα Το Eclipse Dark Mode είναι μια προσαρμογή που προσθέτει μια σκοτεινή λειτουργία σε όλο το σύστημα στο iOS. Αυτό το tweak μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει με τις προτιμήσεις σας, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε τα χρώματα και τις εφαρμογές που περιλαμβάνονται στη σκοτεινή λειτουργία. Με το Eclipse Dark Mode, μπορείτε να μειώσετε την καταπόνηση των ματιών και να εξοικονομήσετε διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε συσκευές OLED.

6.Βάλτε στο ρολόι σας το πιο καινούργιο λειτουργικό

Το Legizmo καθιστά δυνατή τη σύζευξη πιο πρόσφατων εκδόσεων watchOS με προηγούμενες εκδόσεις iOS. Αυτό το tweak είναι απαραίτητο για τους κατόχους Apple Watch με συσκευές jailbroken με iOS 12 έως iOS 16. Οι Kincaid, Jupiter και Grace είναι οι τρεις εκδόσεις του Legizmo που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή.

Το Legizmo Kincaid προσθέτει ένα ειδικό παράθυρο προτιμήσεων στην εφαρμογή Ρυθμίσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε όλες τις διαθέσιμες επιλογές για να ταιριάζουν στα γούστα σας. Λάβετε υπόψη ότι το πιο πρόσφατο jailbreak του XinaA15 δεν είναι συμβατό με το Legizmo Kincaid. Ωστόσο, η έκδοση TrollStore του tweak λειτουργεί καλά.

7. iCleaner Pro

Το Free Up Space iCleaner Pro είναι ένα tweak που επιτρέπει στους χρήστες να ελευθερώσουν χώρο στις συσκευές τους αφαιρώντας περιττά αρχεία. Με το iCleaner Pro, οι χρήστες μπορούν να διαγράψουν προσωρινά αρχεία, παλιά αντίγραφα ασφαλείας και άλλα αρχεία που καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο αποθήκευσης.

8. Safari Plus

Βελτιωμένες δυνατότητες Safari Το Safari Plus είναι μια προσαρμογή που προσθέτει διάφορες δυνατότητες στο Safari, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας λήψης αρχείων, αποκλεισμού διαφημίσεων και προσαρμογής της διεπαφής του προγράμματος περιήγησης. Αυτό το tweak είναι τέλειο για χρήστες που προτιμούν να χρησιμοποιούν το Safari από προγράμματα περιήγησης τρίτων.

9. RePower

Πρόσθετες επιλογές ενέργειας Το RePower είναι μια προσαρμογή που προσθέτει πρόσθετες επιλογές ενέργειας στη συσκευή σας, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας επανεκκίνησης, επανεκκίνησης και απενεργοποίησης της συσκευής σας με λίγα μόνο αγγίγματα. Αυτό το tweak είναι τέλειο για χρήστες που θέλουν περισσότερο έλεγχο στις ρυθμίσεις ισχύος της συσκευής τους.

10. PowerModule

Βελτιώσεις του Κέντρου Ελέγχου Το PowerModule είναι μια προσαρμογή που προσθέτει πρόσθετες επιλογές στο Κέντρο ελέγχου της συσκευής σας, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας επανεκκίνησης, επανεκκίνησης και τερματισμού λειτουργίας της συσκευής σας. Αυτό το tweak είναι τέλειο για χρήστες που θέλουν γρήγορη πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές χωρίς να περάσουν από πολλά μενού. Συμπερασματικά, το jailbreaking του iPhone σας μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσαρμόσετε τη συσκευή σας και να ξεκλειδώσετε νέες λειτουργίες.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !