Μην περιμένετε πολλές αλλαγές με το iOS 16.6. Είμαστε στην τρίτη beta και δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο. Η μόνη αλλαγή που παρατηρήθηκε είναι ότι το iOS 16.6 θέτει τις βάσεις για την επαλήθευση του κλειδιού ανάφλεξης του iMessage . Αυτό προσθέτει επιπλέον ασφάλεια, διασφαλίζοντας ότι η επαφή με την οποία μιλάτε είναι στην πραγματικότητα αυτή η επαφή και όχι κάποιο κακόβουλο προσωπικό που την υποδύεται. Αν και η επιλογή υπάρχει στην beta, δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο. Η ενεργοποίησή του δεν αλλάζει τίποτα.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει δημόσιες εκδόσεις beta του iOS 16, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού για λήψη του iOS 16.6 Beta 3. Η τελική έκδοση δεν θα πρέπει να καθυστερήσει, αν και η Apple δεν δίνει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Φυσικά, πολλοί άνθρωποι σήμερα εστιάζουν στο iOS 17 αντί στο iOS 16.6. Αυτή η ενημέρωση θα περάσει από μια φάση beta όλο το καλοκαίρι, προτού η τελική έκδοση είναι διαθέσιμη σε όλους τον Σεπτέμβριο.

Από την πλευρά του Mac, η Apple προσφέρει την τρίτη δημόσια έκδοση beta για το macOS 13.5. Φτάνει επίσης 24 ώρες μετά την αντίστοιχη έκδοση για προγραμματιστές.