Το Apple Watch Ultra ανταποκρίνεται στο όνομά του αφού όλα είναι πράγματι "υπερβολικά" σε σύγκριση με άλλα μοντέλα Apple Watch με μια εξαιρετικά ανθεκτική θήκη από τιτάνιο, ένα υλικό που, σύμφωνα με την Apple, προσφέρει "μια τέλεια ισορροπία μεταξύ βάρους, στιβαρότητας και αντοχής στη διάβρωση", κρύσταλλο ζαφείρι για προστασία οθόνης, και πάλι πολύ ανθεκτικό στις κρούσεις και τις γρατσουνιές, ένα πολύ μεγαλύτερο Digital Crown για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί πιο εύκολα με γάντια, μια μεγαλύτερη και ιδιαίτερα φωτεινή οθόνη (2000 nits) και όλη τη σειρά πιστοποιήσεων που αποδεικνύουν ότι η τοκουάντη είναι πραγματικά κομμένη για υπαίθριες δραστηριότητες.

Το Apple Watch Ultra διαθέτει πιστοποίηση σκόνης iP6X, είναι βυθιζόμενο σε βάθος 100 μέτρων (50 μέτρα για καταδύσεις) και έχει δοκιμαστεί στο MIL-STD 810H (απλώς να γνωρίζετε ότι αυτό επικυρώνει τους ισχυρισμούς της Apple σχετικά με την ανθεκτικότητα του Apple Watch Ultra). Το άλλο πλεονέκτημα του Apple Watch Ultra είναι το κουμπί Action, το οποίο σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε γρήγορα πολλές λειτουργίες που μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Απαραίτητο είναι επίσης το οριζόντιο κουμπί που τοποθετείται δίπλα στο Digital Crown, ένα κουμπί που επιτρέπει την πρόσβαση στις λειτουργίες ασφαλείας. ένα παρατεταμένο πάτημα σε αυτό το κουμπί σάς επιτρέπει να καλέσετε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιατρικό σας φάκελο ή να ενεργοποιήσετε τη σειρήνα. Τέλος, η μπαταρία μπορεί να κρατήσει μία μόνο φόρτιση έως και 36 ώρες.

Εν ολίγοις, το Apple Watch Ultra είναι ένα μοντέλο smartwatch πολύ υψηλής ποιότητας και για μια φορά, ένα μοντέλο που διατίθεται κάτω από το όριο των 900 ευρώ στη Γαλλία! Το Apple Watch Ultra προσφέρεται πράγματι στην τιμή των 899 ευρώ στις παρακάτω διαμορφώσεις βραχιολιών, δηλαδή 100 ευρώ λιγότερο από τη συνηθισμένη τιμή του.

Το Apple Watch Ultra είναι διαθέσιμο σε προσφορά στα 899 ευρώ αντί για 999 ευρώ στο Amazon :