Όπως παρατήρησε ο Federico Vittici , εάν τραβήξετε μια φωτογραφία μιας ετικέτας ενός ρούχου με σύμβολα, ενεργοποιείται η λειτουργία οπτικής αναζήτησης του iOS 17 και μπορείτε να επιλέξετε αυτό ή εκείνο το σύμβολο για να δείτε το νόημα.

Το iPhone παρέχει μια εξήγηση για κάθε σύμβολο στην ετικέτα και πατώντας στην εξήγηση θα αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ιστότοπο που χρησιμοποιεί η Apple ως πηγή. Για οδηγίες πλυσίματος, η Apple βασίζεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα περιήγησης που λειτουργεί από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης. 

Μεταξύ των αναγνωρισμένων συμβόλων είναι η θερμοκρασία που πρέπει να ρυθμιστεί για το πλυντήριο, οι συστάσεις λεύκανσης, οι περιορισμοί στεγνώματος, οι θερμοκρασίες σιδερώματος και άλλα.

Στην πραγματικότητα δεν τελειώνει εκεί η ενημέρωση, καθώς το iOS 17 μπορεί επίσης να ανιχνεύσει σύμβολα στο ταμπλό ενός αυτοκινήτου και να δώσει ξανά νόημα σε καθένα.

Υπάρχει επί του παρόντος ένας περιορισμός: η αναγνώριση συμβόλων αφού δεν λειτουργεί εάν το iPhone έχει ρυθμιστεί σε οπουδήποτε γλώσσα. Πρέπει να αλλάξετε το iPhone σας στα Αγγλικά, καθώς και να αλλάξετε την περιοχή και να επιλέξετε τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό πραγματοποιείται στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Γλώσσα και περιοχή.