IAmLazy tweak: Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά τροποποιήσεων στο iOS 14

0


Όταν χρησιμοποιείτε πολλές τροποποιήσεις σε ένα περιβάλλον με jailbreak, μπορεί να είναι δύσκολο να μεταβείτε σε ένα νέο εργαλείο jailbreak μόλις κυκλοφορήσει. Το IAmLazy μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των τροποποιήσεων και να τα μετακινήσετε από το ένα jailbreak στο άλλο με ένα πάτημα, εφόσον λειτουργεί σε iOS 13 ή iOS 14.

Λάβετε υπόψη ότι αυτό το tweak δεν υποστηρίζει jailbreak χωρίς root στο iOS 15. 

Τι είναι το IAmLazy;

Το IAmLazy είναι μια δωρεάν εφαρμογή για συσκευές με jailbroken που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε όλες τις εγκατεστημένες ρυθμίσεις. Λειτουργεί σε μία από τις δύο λειτουργίες: τυπική που δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των πακέτων χρηστών και προγραμματιστής που φροντίζει όλα τα πακέτα. Απαιτείται jailbreak σε iOS 13.0 έως iOS 14.8.

Μόλις εγκατασταθεί, η εφαρμογή IAmLazy θα είναι προσβάσιμη από την Αρχική οθόνη. Η διεπαφή του βοηθητικού εργαλείου δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι απλή. Τροποποιήθηκε πρόσφατα, αλλά φαίνεται πιο γυαλισμένο από ποτέ. Από την κύρια οθόνη, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ή να επαναφέρετε όλες τις τροποποιήσεις με δύο μόνο αγγίγματα.

Το IAmLazy μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γρήγορη εναλλαγή μεταξύ jailbreak χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο όλα τα αγαπημένα σας τροποποιήσεις. Η μετακίνηση μεταξύ jailbreak με διαφορετικά bootstraps (π.χ. unc0ver και Taurine ) υποστηρίζεται μόνο μέσω τυπικών αντιγράφων ασφαλείας. Δεν δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας για τις προτιμήσεις προσαρμογής!

Δύο οθόνες iPhone που δείχνουν την κύρια διεπαφή IAmLazy και την πρόοδο της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο iOS.

Η δυνατότητα επαναφοράς του tweak IAmLazy προσφέρει δύο επιλογές για να διαλέξετε. Μπορείτε να επιλέξετε να επαναφέρετε το πιο πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας ή ένα συγκεκριμένο αντίγραφο ασφαλείας που έχετε επιλέξει από μια λίστα. Επιπλέον, υπάρχει επίσης η επιλογή Εισαγωγή αντιγράφου ασφαλείας, Εξαγωγή αντιγράφου ασφαλείας και Διαγραφή αντιγράφου ασφαλείας.

Το IAmLazy υπόσχεται να απλοποιήσει τη διαδικασία εναλλαγής από checkra1n σε unc0ver, checkra1n σε Ταυρίνη, Ταυρίνη σε checkra1n, Ταυρίνη σε unc0ver, unc0ver σε checkra1n ή unc0ver σε Ταυρίνη.

Είτε κάνετε επαναφορά σε ένα νέο iOS είτε χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα επαναφοράς rootFS για να καταργήσετε το jailbreak της συσκευής σας, θα πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά όλες τις τροποποιήσεις jailbreak σας για να ξεκινήσετε ξανά. Αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι επώδυνη αν την κάνετε χειροκίνητα όταν χρησιμοποιείτε πολλές τροποποιήσεις Cydia.

Εξοικονομήστε χρόνο και απογοήτευση εγκαθιστώντας το νέο εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς IAmLazy για τα πακέτα jailbreak σας. Το IAmLazy δημιουργήθηκε από τον προγραμματιστή του iOS Lightmann.

Δύο οθόνες iPhone που εμφανίζουν τη λίστα αντιγράφων ασφαλείας IAmLazy και την επιλογή επαναφοράς τροποποιήσεων.

Η διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας από τις εργασίες IAmLazy για λίγο. Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε το SnapBack . Αυτή είναι μια εφαρμογή jailbreak για iOS που εκμεταλλεύεται το νέο χαρακτηριστικό του συστήματος αρχείων APFS της Apple που επιτρέπει τη δημιουργία και επαναφορά των Στιγμιότυπων του πλήρους συστήματος αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των εγκατεστημένων προτιμήσεων προσαρμογής.

Το SnapBack λειτουργεί σε συσκευές με jailbroken με iOS 10.3, iOS 11, iOS 12, iOS 13 και iOS 14. Εφόσον έχετε κάνει jailbroken, μπορείτε να μεταβείτε στη στιγμή που θα δημιουργήσετε ένα στιγμιότυπο root. Λειτουργεί όπως το TimeMachine. Το IAmLazy δεν αγγίζει το σύστημα αρχείων APFS ούτε επαναφέρει το rootFS.

Το IAmLazy tweak κυκλοφόρησε ως έργο ανοιχτού κώδικα με πηγαίο κώδικα που δημοσιεύτηκε μέσω του αποθετηρίου GitHub. Η εφαρμογή tweak δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς κυκλοφόρησε υπό την άδεια ISC με άδεια χρήσης, αντιγραφής, τροποποίησης και/ή διανομής αυτού του λογισμικού.

Ο πηγαίος κώδικας tweak βρίσκεται ακόμη υπό ενεργό ανάπτυξη και δημιουργήθηκε στη γλώσσα Objective-C. Όπως συμβαίνει σχεδόν με όλες τις τροποποιήσεις, το IAmLazy χρησιμοποιεί αυτές τις βιβλιοθήκες που απαιτούνται για τη μεταγλώττιση του έργου μόνοι σας. Πρόσφατα η εφαρμογή μεταφέρθηκε από το BigBoss Repo στο Chariz Repo.

Η τελευταία ενημέρωση του IAmLazy φέρνει υποστήριξη εκτέλεσης γραμμής εντολών μέσω του δυαδικού αρχείου της γραμμής εντολών, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να εκτελούν αβίαστα λειτουργίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, επαναφοράς και προβολής απευθείας από μια εφαρμογή τερματικού. Ωστόσο, τα jailbreak χωρίς root δεν υποστηρίζονται ακόμη.

Usage: ial [options]
Options:
  [-b|--backup]   Create a backup
  [-r|--restore]  Restore from a backup
  [-l|--list]     List of available backups
  [-h|--help]     Display this page

Προσθήκη αποθετηρίουΓια να εγκαταστήσετε το IAmLazy στη jailbroken συσκευή σας, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Sileo από την Αρχική οθόνη.
  2. Πατήστε στην καρτέλα Πηγές και, στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί Επεξεργασία.
  3. Προσθέστε την ακόλουθη διεύθυνση URL αποθετηρίου: https://repo.chariz.com
  4. Αναζητήστε και εγκαταστήστε το tweak IAmLazy από το Chariz Repo.
  5. Επανακινήστε τη συσκευή για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.
  6. Το εικονίδιο της εφαρμογής IAmLazy θα προστεθεί στην Αρχική οθόνη.



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !