Spotify:Έρχεται η συνδρομή HiFi χωρίς απώλειες , αλλά θα είναι πιο ακριβή από την προσφορά Premium

0


Σύμφωνα με το Bloomberg , η προσφορά όσον αφορά την προσφορά HiFi του Spotify που ονομάζεται εσωτερικά "Supremium", έρχεται σύντομα και θα είναι ακριβότερη από την τρέχουσα συνδρομή Premium.

Υπενθυμίζουμε ότι το Spotify έχει ήδη επισημοποιήσει την προσφορά HiFi για ήχο χωρίς απώλειες, και αυτό χρονολογείται από το μακρινό… 2021 . Υπήρξε μια σημαντική καθυστέρηση σχετικά με την διαθεσιμότητα, αλλά το τέλος του τούνελ δεν θα ειναι πλέον πολύ μακριά. Σύμφωνα με το Bloomberg, η κυκλοφορία θα πραγματοποιηθεί φέτος σε λίγες χώρες. Η λίστα ακομη δεν προσδιορίζεται. Από την άλλη, επισημαίνεται ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα έχουν το δικαίωμα σαν πρώτοι στην κυκλοφορία.

Μένει τώρα να δούμε ποια θα είναι η τιμή. Το Spotify Premium, το οποίο αφαιρεί διαφημίσεις, επιτρέπει την ακρόαση εκτός σύνδεσης, προσφέρει απεριόριστη ροή μουσικής και πολλά άλλα, κοστίζει 9,99 €/μήνα. Υπάρχει επίσης προσφορά Duo για δύο άτομα με 12,99 €/μήνα, καθώς και οικογενειακή προσφορά 15,99 €/μήνα και φοιτητική συνδρομή στα 4,99 €/μήνα. Επομένως, θα έπρεπε να περιμένουμε μια πρόσθετη, πιο ακριβή συνδρομή για ήχο χωρίς απώλειες.

Απέναντι, η Apple Music και η Amazon Music προσφέρουν ήχο χωρίς απώλειες στις βασικές τους προσφορές. Επομένως, το Spotify θα πρέπει να βρει καλά επιχειρήματα για να ενθαρρύνει τους πελάτες να επιλέξουν την πλατφόρμα του και όχι τους άλλους εν όψει της τιμής.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !