Μέχρι στιγμής, η Apple έχει προσφέρει ένα νέο Apple Watch κάθε χρόνο, αλλά οι αλλαγές είναι συνήθως αρκετά μικρές. Η σχεδίαση αλλάζει ελάχιστα και το ίδιο ισχύει και για τον επεξεργαστή. Πράγματι, ο επεξεργαστής του Apple Watch Series 8 είναι τόσο ισχυρός όσο αυτός της Series 7 … και της Series 6 . Αυτό θα αλλάξει φέτος με τη Σειρά 9 , αλλά ο σχεδιασμός δεν θα εξελιχθεί. Του χρόνου, πρέπει να περιμένουμε μια οπτική αλλαγή για τη 10η επέτειο.

Η Apple κάνει ό,τι χρειάζεται για να κάνει το Apple Watch X όσο το δυνατόν πιο λεπτό, πιθανώς να περιλαμβάνει ένα νέο σύστημα μαγνητικής στερέωσης για την τοποθέτηση και την αλλαγή των ιμάντων. Αυτή η μετάβαση από το συρόμενο σύστημα συμβατό με το βραχιολάκι σε ένα νέο σύστημα μαγνητικής προσάρτησης στοχεύει να μειώσει την ακαταστασία και ενδεχομένως να απελευθερώσει περισσότερο εσωτερικό χώρο για την μπαταρία.

Θυμόμαστε ότι το iPhone X που κυκλοφόρησε το 2017 ήταν μια αξιοσημείωτη αλλαγή από τον προκάτοχό του, το iPhone 7 που κυκλοφόρησε το 2016. Μας κέρδισαν ένα νέο σχέδιο, η οθόνη OLED αντί για την LCD, το Face ID αντί για το Touch ID, η αφαίρεση του το κουμπί Home και μια αλλαγή για τους αισθητήρες φωτογραφίας. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η γενική αλλαγή θα είναι τόσο ριζική με αυτό το διάσημο Apple Watch X που αναμένεται από το 2024 σε σύγκριση με τη Σειρά 9 του τρέχοντος έτους.