Beta 6 για τοiOS 17, watchOS 10 και tvOS 17

0

Η Apple κυκλοφορεί σήμερα την Beta 6 (build 21A5312c) του iOS 17 στο iPhone και το iPadOS 17 στο iPad. Έρχεται μια εβδομάδα μετά την προηγούμενη και αφορά τους προγραμματιστές. Δεν υπάρχει ακόμη η τρίτη δημόσια beta, αλλά θα είναι σύντομα.

Όπως μπορούμε να δούμε, η Apple μεταβαίνει πλέον σε νέα beta κάθε εβδομάδα, σε σύγκριση με μία φορά κάθε δύο εβδομάδες πριν. Δεν είναι πραγματικά έκπληξη, γνωρίζοντας ότι είναι το ίδιο σενάριο κάθε χρόνο. Η Apple φέρνει τις εκδόσεις πιο κοντά στον Αύγουστο για να διορθώσει όσο το δυνατόν περισσότερα σφάλματα. Επομένως, μην περιμένετε πολλά νέα χαρακτηριστικά με τη σημερινή έκδοση και τις ακόλουθες.

Υπενθυμίζουμε ότι η προηγούμενη beta ήταν η αφορμή για να γίνουν μικρές αλλαγές, ιδιαίτερα στο App Store όπου τα κουμπιά "GET", "OPEN" και "UPDATE" δίπλα στις εφαρμογές γίνονται "Get", "Open" και "Update". ". Η Apple άλλαξε επίσης τη διάταξη της δυνατότητας Live Voicemail, βελτίωσε την εφαρμογή Health με βελτιώσεις για την παρακολούθηση της διάθεσης και πολλά άλλα.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κάνετε λήψη της beta 6 του iOS 17.

Στη διαδικασία, υπάρχει η beta 6 (build 21R5341c) του watchOS 10 για το Apple Watch και η beta 6 (build 21J5339b) του tvOS 17 για το Apple TV. Και πάλι, αυτό είναι για τους προγραμματιστές.

Και το macOS Sonoma; Δεν υπάρχει τίποτα, παραμένουμε στην beta 5 που διανεμήθηκε την περασμένη εβδομάδα. Η Apple πιθανότατα θα κυκλοφορεί κάθε δύο εβδομάδες για το νέο της λειτουργικό σύστημα για Mac. Αυτό συμβαίνει επειδή η τελική έκδοση θα φτάσει κανονικά αργότερα από το iOS 17, το tvOS 17 και το watchOS 10. Επομένως, υπάρχει ακόμη χρόνος για να γίνουν οι δοκιμές.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !