Στο iOS, το Google Chrome χρησιμοποιεί πλέον τεχνητή νοημοσύνη για τις περιλήψεις των άρθρων το

0

Η Google μόλις ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή της Αναζήτησης Google για Chrome ( App Store Link – Δωρεάν – iPhone/iPad), τόσο σε iOS όσο και σε Android, διαθέτει πλέον μια δυνατότητα δημιουργίας AI (SGE) για να συνοψίσουμε ένα εκτενές άρθρο. Το Chrome είναι ακόμη σε θέση να ορίσει "σημεία-κλειδιά" από μια ιστοσελίδα και προσφέρει επίσης μια λειτουργία "Εξερεύνηση στη σελίδα" που περιλαμβάνει ερωτήσεις/απαντήσεις που εξάγονται από το περιεχόμενο της εμφανιζόμενης σελίδας.

Η Google ισχυρίζεται ότι αυτή η νέα λειτουργία βοήθειας τεχνητής νοημοσύνης θα επιτρέψει στους χρήστες να «ασχοληθούν πιο βαθιά» με εκτενές περιεχόμενο κειμένου, μια μάλλον παράξενη διαβεβαίωση γνωρίζοντας ότι αυτή η λειτουργία δημιουργίας σύνοψης επιτρέπει ακριβώς την αποφυγή της ανάγνωσης μεγάλων κειμένων (και επομένως πιθανή απώλεια σχετικά σημαντικών πληροφοριών) . Ωστόσο, η λειτουργία "SGE" δεν θα είναι διαθέσιμη για είδη επί πληρωμή, κάτι που δεν θα εκπλήξει κανέναν.

Η νέα λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης είναι άμεσα διαθέσιμη στον Chrome σε συσκευές iOS και Android, με την Google να σχεδιάζει να τη διαθέσει σύντομα σε φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !