Το Netflix δοκιμάζει τη ροή παιχνιδιών σε τηλεοράσεις, υπολογιστές και Mac

0

Netflix Streaming Jeux Cloud Gaming TV PC

Το Netflix προσφέρει από το 2021 παιχνίδια , αλλά μόνο σε smartphone και tablet. Σήμερα, η ομάδα ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα των παιχνιδιών σε τηλεοράσεις, PC και Mac  και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση.

Δύο παιχνίδια θα είναι μέρος αυτής της αρχικής δοκιμής: το Oxenfree από το Night School Studio, ένα στούντιο παιχνιδιών Netflix και το Molehew's Mining Adventure , ένα παιχνίδι εξόρυξης πολύτιμων λίθων arcade. Για να παίξετε στην τηλεόραση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας που λειτουργεί ως χειριστήριο. Οι χρήστες PC και Mac μπορούν να παίξουν το Netflix.com χρησιμοποιώντας πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Το Netflix λέει :

Αυτή η περιορισμένη έκδοση beta έχει σκοπό να δοκιμάσει την τεχνολογία ροής παιχνιδιών και τον ελεγκτή μας και να βελτιώσει την εμπειρία των μελών με την πάροδο του χρόνου. Τα παιχνίδια στην τηλεόραση θα λειτουργούν σε επιλεγμένες συσκευές από τους αρχικούς μας συνεργάτες, όπως: συσκευές Amazon Fire TV, Chromecast με Google TV, LG TV, Nvidia Shield TV, συσκευές και τηλεοράσεις Roku, Samsung Smart TV και Walmart ONN. Περισσότερες συσκευές θα προστεθούν με την πάροδο του χρόνου.

Αρχικά, η πρόσβαση σε παιχνίδια Netflix σε τηλεοράσεις, υπολογιστές και Mac είναι για ορισμένους χρήστες στο Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά. Η πλατφόρμα δεν διευκρινίζει πότε άλλες χώρες θα μπορούν να το επωφεληθούν. Απλώς η κατοχή ενός λογαριασμού Netflix επιτρέπει την πρόσβαση στα παιχνίδια.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !