Νέες φωτογραφίες δείχνουν τη θύρα USB-C του iPhone 15

0

Οι τέσσερις παραλλαγές του iPhone 15 θα έχουν την ιδιαιτερότητα να έχουν την θύρα USB-C αντί για θύρα Lightning. Σήμερα, νέες φωτογραφίες αποκαλύπτουν αυτό στοιχείο. Αυτές ακολουθούν και άλλες παρόμοιες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα .

Σε αυτή την περίπτωση, οι φωτογραφίες της θύρας USB-C κοινοποιούνται από τον Majin Bu στο X (Twitter) και αυτό αφορά το iPhone 15 Plus σε αυτή την περίπτωση. Δύο από αυτά είναι μια μπροστινή και πίσω επισκόπηση ολόκληρου του στοιχείου, ενώ τα άλλα είναι κοντινά πλάνα του βύσματος.

"Μπορείτε να δείτε το τσιπ στο iPhone 15s. Το μοντέλο είναι 3LD3 ", ανέφερε ο διαρρήκτης σε άλλο tweet. «Επειδή είναι ένα αυτοσχεδιασμένο τσιπ, το μοντέλο δεν μας επιτρέπει να κρίνουμε τη λειτουργία του. Αν κρίνουμε από τον ίδιο τύπο τσιπ στο παρελθόν, θα μπορούσε να είναι μια παράμετρος κρυπτογράφησης μετάδοσης », διευκρινίζει.

Το πραγματικό ερώτημα τώρα θα είναι εάν η Apple θα επιβάλει όντως όρια με τη θύρα USB-C στο iPhone 15. Μια προηγούμενη φήμη ανέφερε ότι η ομάδα ήθελε να περιορίσει την ταχύτητα εάν οι χρήστες χρησιμοποιούν μη πιστοποιημένα καλώδια. Αλλά η Ευρωπαϊκή Ένωση προειδοποίησε την Apple ότι αυτή η συμπεριφορά δεν επιτρέπεται.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !