Η Apple διακόπτει την πώληση της εξωτερικής μπαταρίας MagSafe και του φορτιστή MagSafe Duo

0


Αυτό είναι το τέλος του MagSafe iPhone Power Bank και του MagSafe Duo Charger. Η Apple σταμάτησε να πουλά και τα δύο προϊόντα μετά την κεντρική ομιλία του iPhone 15 .

Ποιος είναι ο λόγος της απόσυρσης; Η Apple δεν λέει τίποτα δημόσια, αλλά μπορούμε να υποψιαστούμε ότι συνδέεται με τη θύρα Lightning που υπάρχει στην εξωτερική μπαταρία MagSafe και στον φορτιστή MagSafe Duo. Η Apple εγκατέλειψε αυτήν την υποδοχή με το iPhone 15 της για να τοποθετήσει μια θύρα USB-C.

Έχουν διακοπεί εντελώς και τα δύο προϊόντα; Ή μήπως η Apple σχεδιάζει να προσφέρει μια αναθεώρηση σε λίγες εβδομάδες ή μήνες με την παρουσία μιας θύρας USB-C; Δεν υπάρχει κάποια ανταπόκριση αυτή τη στιγμή.

Η εξωτερική μπαταρία MagSafe πουλήθηκε στα 119 ευρώ. Η Apple το παρουσίασε ως εξής:

Συνδέστε το MagSafe power bank σας αμέσως. Ο συμπαγής και διαισθητικός σχεδιασμός του καθιστά εύκολη την επαναφόρτιση εν κινήσει. Οι τέλεια ευθυγραμμισμένοι μαγνήτες του το κρατούν στη θέση του στα iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 14 ή iPhone 14 Pro για να διασφαλίσουν αξιόπιστη και ασφαλή ασύρματη φόρτιση. Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την μπαταρία, η φόρτιση είναι αυτόματη. Η χρήση αυτής της μπαταρίας δεν ενέχει κίνδυνο παρεμβολής στις τραπεζικές κάρτες ή τα ηλεκτρονικά κλειδιά σας.

Από την πλευρά του, ο φορτιστής MagSafe Duo κόστιζε 159 ευρώ και επέτρεπε τη φόρτιση δύο προϊόντων ταυτόχρονα, είτε iPhone, Apple Watch, AirPods είτε άλλο προϊόν με πιστοποίηση Qi.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !