«Η Apple Music έχει εκατοντάδες πρωτότυπες εκπομπές με τους καλύτερους καλλιτέχνες και προσωπικότητες από όλο τον κόσμο και οι ακροατές μας τις λατρεύουν » , δήλωσε η Rachel Newman, παγκόσμια επικεφαλής του editorial της Apple Music. «Υπάρχει πραγματικά κάτι για όλους, και γι' αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που τα κάνουμε διαθέσιμα στα Apple Podcast, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να ακολουθούν τα αγαπημένα τους, να αποθηκεύουν επεισόδια στη βιβλιοθήκη τους, να ειδοποιούνται όταν κυκλοφορούν νέα επεισόδια και να τα ακούν εκτός σύνδεσης στο όλες τις συσκευές τους .

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το Apple News+ Narrated στους συνδρομητές μας », δήλωσε η Lauren Kern, αρχισυντάκτρια του Apple News. «Τώρα οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν αφηγημένα άρθρα με μερικές από τις καλύτερες δημοσιογραφικές επιδόσεις από συντάκτες News+ στα Apple Podcasts καθώς και στα Apple News . »

Με τη νέα ενσωμάτωση της εφαρμογής Podcasts, οι επιλέξιμοι συνδρομητές μπορούν να βυθιστούν σε πρωτότυπες ραδιοφωνικές εκπομπές Apple Music, όπως Apple Music 1, Apple Music Hits και Apple Music Country, σαν να είχαν σχεδιαστεί για ακρόαση με τη μορφή podcast.

Η νέα δυνατότητα είναι πλέον διαθέσιμη στην καρτέλα Listen στην εφαρμογή Apple Podcasts.