Σήμερα είχαμε τις δοκιμές των Apple Watch Series 9 και Apple Watch Ultra 2 , λίγες μέρες πριν από την κυκλοφορία των δύο ρολογιών. Αποδεικνύεται ότι και τα δύο προϊόντα είναι καλά, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά αξιοσημείωτο στις επιδόσεις.

Δοκιμές της σειράς 9 της Apple Watch

Η Wall Street Journal δοκίμασε τη λειτουργία Double Tap όπου απλά χτυπάτε τον αντίχειρά σας με τον δείκτη σας δύο φορές για να απαντήσετε σε μια κλήση, να ανοίξετε μια ειδοποίηση, να παίξετε ή να διακόψετε μουσική και πολλά άλλα. Αυτή η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη με ενημέρωση τον Οκτώβριο. Η Wall Street Journal σημειώνει ότι είναι πολύ πρακτικό για χρήση με το ένα χέρι, υπενθυμίζοντας εν παρόδω ότι τα προηγούμενα ρολόγια έχουν ήδη παρόμοιο σύστημα χάρη σε μια δυνατότητα προσβασιμότητας.

Το CNBC εστιάζει στη βελτίωση του χρόνου απόκρισης της Siri. Ο ιστότοπος επιβεβαιώνει ότι είναι όντως ταχύτερος χάρη στο νέο τσιπ S9. Σε αυτό προστίθεται το γεγονός ότι ορισμένες εντολές εκτελούνται απευθείας στο ρολόι, χωρίς τη χρήση των διακομιστών της Apple.

Από την πλευρά του, το The Verge μιλά για την οθόνη και το γεγονός ότι το Apple Watch Series 9 προσφέρει καλύτερη φωτεινότητα. «Εσωτερικά και εξωτερικά, είναι δύσκολο να διακρίνεις τη διαφορά αν δεν έχεις παλαιότερα μοντέλα στη διάθεσή σου για να τα συγκρίνεις. Και ακόμα κι αν συμβαίνει, όπως έκανα εγώ, μπορεί να είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς τη διαφορά σε ορισμένες συνθήκες φωτισμού », λέει ο ιστότοπος.

Δοκιμές του l'Apple Watch Ultra 2

 

Το TechCrunch επισημαίνει ότι το Apple Watch Ultra 2 μοιάζει αρκετά με το πρώτο μοντέλο. Ο ιστότοπος σημειώνει ότι είναι δύσκολο να προτείνουμε αυτό το ρολόι δεδομένων των διαφορών με το αρχικό μοντέλο και της ζητούμενης τιμής.

Το CNET αναφέρει ότι η φωτεινότητα της οθόνης έως και 3.000 nit είναι ένα πλεονέκτημα για τη λειτουργία φλας. «Μπορεί να φωτίσει ένα μικρό, σκοτεινό δωμάτιο, να σας δείξει το δρόμο αν αφήσετε τα κλειδιά σας, ακόμα και να ρίξει μια απόκοσμη λάμψη αν διαβάζετε στα παιδιά σας μια ιστορία πριν τον ύπνο». Πήρα το Apple Watch Ultra 2 σε μια σπηλιά και φώτισε το βράχο πολύ καλύτερα από το πρώτο Ultra όταν συνέκρινα τα δύο .

Τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας

Και τα δύο ρολόγια θα είναι διαθέσιμα στις 22 Σεπτεμβρίου. Το Apple Watch Series 9 ξεκινά από 449€ στην Apple και μπορείτε επίσης να το παραγγείλετε σε Amazon , Fnac , Darty και Boulanger .

Από την πλευρά του, το Apple Watch Ultra 2 κοστίζει 899€. Είναι επίσης διαθέσιμο από την Apple, καθώς και σε Amazon , Fnac , Darty και Boulanger .