Τα iPhone 15 Pro και 15 Pro Max έχουν πρόβλημα μη φυσιολογικής υπερθέρμανσης

0


Κάθε χρόνο, με την κυκλοφορία ενός νέου iPhone, καταγράφεται ένα διαφορετικό πρόβλημα το οποίο στη συνέχεια επιλύεται άμεσα από την εταιρεία με μια ενημέρωση υλικολογισμικού. Η φετινή « είδηση» αφορά την υπερθέρμανση:

Φαίνεται ότι τα iPhone 15 Pro και 15 Pro Max τείνουν να ζεσταίνονται εξαιρετικά ακόμα και όταν τραβάμε μερικές φωτογραφίες ή ανταλλάσσουμε μερικά μηνύματα.

Η υπερθέρμανση είναι φυσιολογική όταν ο επεξεργαστής υφίσταται υπερβολική πίεση, όπως κατά την εκτέλεση ενός πολύ βαρύ και εξελιγμένου παιχνιδιού ή την απόδοση για την εξαγωγή βίντεο 4K, αλλά οι χρήστες μας αναφέρουν ότι αυτά τα iPhone ζεσταίνονται υπερβολικά ακόμα και όταν εκτελούν πολύ απλές λειτουργίες , και αυτό δεν είναι καθόλου φυσιολογικό.

Αυτό το άρθρο γεννήθηκε μετά από μυριάδες αναφορές για ανώμαλη υπερθέρμανση που ελήφθησαν από χρήστες, τόσο μέσω από email όσο και μέσω μηνυμάτων στο Instagram .

Αμέσως άρχισα να ψάχνω για το πρόβλημα στο διαδίκτυο και βρήκα άπειρα θέματα σχετικά με αυτό τόσο σε άλλα κοινωνικά δίκτυα όσο και στο επίσημο φόρουμ της Apple όπου ένας χρήστης ανέφερε ότι το iPhone 15 Pro Max του έγινε ζεστό αλλά και 604 άτομα έκαναν κλικ στο "και εγώ επίσης  ” . Υπάρχουν μερικοί που ισχυρίζονται μάλιστα ότι το iPhone ζεσταίνεται τόσο πολύ που δεν μπορούν πλέον να το κρατήσουν στο χέρι τους μετά από αρκετό χρόνο!

Είναι ένα πρόβλημα που σίγουρα μπορεί να λυθεί με μια ενημέρωση υλικολογισμικού, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχούμε πολύ, αλλά γράφουμε αυτό το άρθρο για να εξαπλωθούν πιο γρήγορα τα "παράπονα", για να ληφθούν μέτρα.

Από την πλευρά μας, ως περαιτέρω δοκιμή ασφαλείας, προσπαθήσαμε να επαναφέρουμε ένα iPhone 15 Pro και να το διαμορφώσουμε ως "νέο τηλέφωνο" με τέτοιο τρόπο ώστε ο επεξεργαστής να μην λειτουργούσε στο παρασκήνιο για να εκτελέσει αυτές τις δισεκατομμύρια λειτουργίες ευρετηρίου και οτιδήποτε άλλο , αλλά και σε αυτή την περίπτωση το τηλέφωνο θερμαίνεται πάρα πολύ και ασυνήθιστα.

Η παραπάνω εικόνα δείχνει ότι η θερμότητα προέρχεται από τον επεξεργαστή, οπότε θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε chipgate ;


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !