Η Apple προσφέρει τώρα την αναθεώρηση του υλικολογισμικού 6.0 για το AirPods Pro 2. Αυτό είναι το build 6A305. Υπενθυμίζουμε ότι η έκδοση 6A303 κυκλοφόρησε πριν από οκτώ ημέρες .

Δεν υπήρχαν πολλά για να δείτε με την έκδοση 6A303. Η Apple ανέφερε ότι είχε διορθώσει διάφορα σφάλματα, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες. Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για την έκδοση 6A305, αλλά μπορούμε να φανταστούμε ότι θα είναι το ίδιο. Υπενθυμίζουμε ότι η προηγούμενη μεγάλη ενημέρωση ( που χρονολογείται από τον Σεπτέμβριο ) ήταν η ευκαιρία να έχουμε προσαρμοστικές λειτουργίες ήχου.

Μπορείτε να ελέγξετε ποια έκδοση είναι εγκατεστημένη. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Πληροφορίες, κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε τα AirPods σας. Η εγκατεστημένη έκδοση υλικολογισμικού βρίσκεται στη γραμμή «Έκδοση εσωτερικού προγράμματος».

Πώς να αναγκάσετε να εγκαταστήσετε την ενημέρωση

Πώς να ενημερώσετε τα AirPods σας; Επισήμως, η Apple δεν προσφέρει λύση. Η λήψη και η εγκατάσταση γίνονται αυτόματα στο παρασκήνιο. Αλλά υπάρχει μια τεχνική που χρησιμοποιείται από το Geniuse στο Apple Store για να αναγκάσει τη λήψη, εδώ είναι για τα AirPods (Pro):

  • Βεβαιωθείτε ότι τα AirPods βρίσκονται εντός της εμβέλειας Bluetooth της συσκευής σας iOS, iPadOS ή macOS
  • Ακούστε μουσική ή άλλο ηχητικό περιεχόμενο με τα AirPods για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα
  • Τοποθετήστε ξανά τα AirPods στη θήκη φόρτισης και κλείστε το καπάκι
  • Συνδέστε τη θήκη φόρτισης σε μια πηγή ρεύματος μέσω Lightning
  • Περιμένετε 30 λεπτά και μην ανοίξετε τη θήκη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, διαφορετικά θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή