Η Apple διερευνά το πρόβλημα της οθόνης που τρεμοπαίζει με το Apple Watch Series 9/Ultra 2

0

Οι κάτοχοι των Apple Watch Series 9 και Ultra 2 διαμαρτύρονται για τα πρόβλημα με την οθόνη, καθώς αρχίζει να αναβοσβήνει χωρίς προφανή λόγο. Η Apple έχει ξεκινήσει την νέρευνα για το θέμα, σύμφωνα με ένα εσωτερικό σημείωμα που εστάλη σε εξουσιοδοτημένους επισκευαστές και διέρρευσε από την MacRumors .

Το πρόβλημα περιλαμβάνει το τρεμόπαιγμα ή το "παλμό" στη φωτεινότητα όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Always On Display. Το σφάλμα αντιμετωπίζεται από τους χρήστες του watchOS 10, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν την πιο πρόσφατη δημόσια ενημέρωση, δηλαδή το watchOS 10.0.2 .

Η Apple λέει ότι οι επισκευαστές δεν πρέπει να επισκευάζουν τα ρολόγια που επηρεάζονται και αντ' αυτού συμβουλεύει τους πελάτες να διατηρούν ενημερωμένο το λογισμικό Apple Watch τους. Μπορούμε επομένως να φανταστούμε ότι πρόκειται για πρόβλημα λογισμικού και όχι πρόβλημα υλικού. Αυτό σημαίνει ότι η Apple μπορεί να το διορθώσει με μια ενημέρωση του watchOS. Για να δούμε αν το watchOS 10.1, το οποίο έχει υποβληθεί σε αρκετές beta και το οποίο είναι διαθέσιμο ως υποψήφιο για κυκλοφορία από χθες , θα προσφέρει μια επιδιόρθωση.

Μια προσωρινή λύση που παρέχεται από την Apple είναι να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία
πάντα ενεργής οθόνης κάνοντας την ρύθμιση στην εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Επίσης η Apple ερευνά και ένα άλλο ζήτημα  στα Apple Watch. Πρόκειται για τα δαχτυλίδια στην ενότητα Άσκηση που μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά ροζ.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !