Το Netflix αυξάνει τις τιμές των συνδρομών του έως και 19,99 €/μήνα

0

Μετά τη φήμη , ήρθε η ώρα και να το επισημοποιήσουμε. Το Netflix ανακοίνωσε σήμερα την αύξηση των τιμών για τις συνδρομές του στη Γαλλία, καθώς και στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο. Και τώρα ανεβαίνουμε στα 19,99€/μήνα.

Οι νέες τιμές του Netflix έχουν ως εξής:

  • Απαραίτητο με διαφημίσεις στα 5,99€/μήνα: 1 οθόνη, 1080p
  • Απαραίτητο στα 10,99€/μήνα: 1 οθόνη, 720p
  • Στάνταρ στα 13,49 €/μήνα: 2 οθόνες, 1080p
  • Premium στα 19,99 €/μήνα: 4 οθόνες, 4K (HDR/Dolby Vision), Dolby Atmos

Η συνδρομή Essential με διαφημίσεις δεν αλλάζει και επομένως παραμένει στα 5,99/μήνα. Η συνδρομή Essential, από την άλλη, παίρνει δύο ευρώ. Μάλιστα μέχρι τώρα ήταν 8,99€/μήνα. Για την Standard προσφορά, μένουμε στα 13,49 €/μήνα. Αλλά για τη συνδρομή Premium υπάρχουν δύο ευρώ επιπλέον. Μέχρι τώρα ήταν 17,99 €/μήνα. Υπενθυμίζουμε ότι η τελευταία αύξηση των τιμών στη Γαλλία στο Netflix πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2021 .

Το Netflix δικαιολογεί την αύξηση ως εξής:

Αν και έχουμε διακόψει κυρίως τις αυξήσεις τιμών καθώς διαθέτουμε την κατανομή τελών, η γενική μας προσέγγιση παραμένει η ίδια: μια σειρά τιμών και συνδρομών για την κάλυψη ενός ευρέος φάσματος αναγκών και με την πάροδο του χρόνου Καθώς προσφέρουμε περισσότερη αξία στα μέλη μας, περιστασιακά ζητήστε τους να πληρώσουν λίγο παραπάνω.

Το Netflix ανακοινώνει ότι η αύξηση των τιμών για τις συνδρομές του ισχύει από σήμερα.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !