Το WhatsApp προσθέτει τη δυνατότητα να έχετε δύο λογαριασμούς στην ίδια συσκευή

0


Το WhatsApp ανακοινώνει ότι οι χρήστες μπορούν πλέον να επωφεληθούν από πολλούς λογαριασμούς. Αυτό τους επιτρέπει να έχουν δύο λογαριασμούς στην ίδια συσκευή, σε σύγκριση με έναν μέχρι τώρα. Τι καλύτερο από έναν λογαριασμό WhatsApp; Δύο λογαριασμοί WhatsApp, φυσικά! » , υποδεικνύει το μήνυμα. Συνεχίζει δηλώνοντας:

Σήμερα προσφέρουμε τη δυνατότητα σύνδεσης δύο λογαριασμών WhatsApp ταυτόχρονα. Βολικό για εναλλαγή από έναν λογαριασμό σε άλλο, όπως από τον επαγγελματικό λογαριασμό στον προσωπικό σας λογαριασμό, τώρα δεν χρειάζεται πλέον να αποσυνδέεστε κάθε φορά ή να έχετε πάντα μαζί σας δύο τηλέφωνα.

Η προσθήκη ενός δεύτερου λογαριασμού WhatsApp στη συσκευή σας απαιτεί να έχετε μια δεύτερη κάρτα SIM και έναν δεύτερο αριθμό τηλεφώνου ή ένα τηλέφωνο που υποστηρίζει πολλές SIM ή eSIM. Εάν συμβαίνει αυτό, απλά ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp στο smartphone σας, μεταβείτε στις ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο βέλος δίπλα στο όνομά σας και επιλέξτε "Προσθήκη λογαριασμού". Από εδώ, μπορείτε να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις απορρήτου και ειδοποιήσεων σε κάθε λογαριασμό.

Η δυνατότητα να έχετε δύο λογαριασμούς WhatsApp στην ίδια συσκευή είναι τώρα διαθέσιμη. Αυτό αφορά τόσο το iOS όσο και το Android. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερωμένη την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας για να την εκμεταλλευτείτε πλήρως.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !