Ο Lamarr Wilson ήταν μεταξύ αυτών που παρέλαβαν αυτό το κουτί από την Apple. Υπάρχει ένα σημείωμα στο κουτί, που παραπέμπει στο Halloween γνωρίζοντας ότι η κεντρική ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες και το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου στην Ευρώπη. Το σημείωμα αναφέρει:

Είναι σχεδόν Απόκριες και η Apple έχει μερικές εκπλήξεις για εσάς.

Το βράδυ της 30ης Οκτωβρίου, θα αποκαλύψουμε κάτι ξεχωριστό και θα σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε στο πάρτι online.

Για να κάνετε την εμπειρία προβολής σας λίγο πιο «χωρική», ελπίζουμε να απολαύσετε καθηλωτική ακρόαση με το AirPods Max, καθώς και μερικά γλυκά και τρομακτικά ορεκτικά.

Αυτό το είδος δώρου σε ορισμένα άτομα πριν από μια κεντρική ομιλία δεν φαίνεται να είναι κοινή πρακτική στην περίπτωση της Apple. Σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι ένα ωραίο δώρο γνωρίζοντας ότι το AirPods Max κοστίζει (επίσημα) 579 € .

 

Η κεντρική ομιλία της Apple θα πραγματοποιηθεί στις 31 Οκτωβρίου στη 1 π.μ. . Αν θέλουμε να πιστέψουμε τις φήμες , αυτή η συνάντηση θα είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψουμε το iMac M3, το MacBook Pro 14 και 16 ιντσών με τα τσιπ M3 Pro και M3 Max, καθώς και το Magic Mouse/Keyboard/Trackpad με USB- Θύρα C.