tvOS 17 σε δοκιμή σε iPad

Ψάχνοντας στον κώδικα για την πρώτη beta του iOS 17.2 , το 9to5Mac εντόπισε ότι η Apple έχει κάνει αλλαγές έτσι ώστε το tvOS 17 να μπορεί να εγκατασταθεί σε ένα iPad mini 6. Υπάρχουν επίσης εξελίξεις στο επίπεδο ανάπτυξης κιτ (SDK) για το tvOS 17, με ξανά υποστήριξη για το iPad mini 6. Και στην πραγματικότητα δεν σταματά εκεί, καθώς ορισμένα πλαίσια tvOS 17 που περιέχουν δεδομένα βαθμονόμησης ήχου έχουν και πάλι ενημερωθεί για να υποστηρίζουν το iPad mini 6.

Ως εκ τούτου, η Apple δοκιμάζει το tvOS 17 σε ένα iPad mini 6 και φαίνεται να προετοιμάζει το έδαφος για το μελλοντικό της HomePod με οθόνη. Οι διαρροές έχουν ήδη αποκαλύψει ότι η Apple εργάζεται σε πολλές οικιακές συσκευές, συμπεριλαμβανομένης μιας έξυπνης οθόνης που θα ισοδυναμούσε με τη συγχώνευση ενός HomePod και μιας Apple TV. Υπάρχουν ήδη συνδεδεμένες οθόνες από ανταγωνιστές, όπως το Echo Show της Amazon.

Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo ανέφερε ότι η οθόνη του μελλοντικού HomePod θα είναι 7 ιντσών. Συγκριτικά, το iPad mini 6 έχει οθόνη 8,3 ιντσών. Επομένως, είναι πιθανό η Apple να πραγματοποιεί δοκιμές για τη σωστή διαχείριση της διεπαφής.

Αυτή είναι μια ευκαιρία να σας υπενθυμίσουμε ότι η Apple εργάζεται επίσης σε ένα άλλο HomePod που θα έχει μια οθόνη LCD στο επάνω μέρος. φωτογραφία ενός πρωτοτύπου που πρόσφατα δημοσιεύτηκε . Η ανάπτυξη λέγεται ότι είναι αρκετά προχωρημένη, κάτι που θα μπορούσε να υποδηλώνει διαθεσιμότητα σε λίγους μήνες.

Στη διαδικασία, το 9to5Mac υποδεικνύει ότι η Apple δοκιμάζει αυτήν τη στιγμή τη λειτουργία ύπνου για iPad. Είναι ήδη διαθέσιμο στο iPhone όταν το smartphone τοποθετείται οριζόντια σε μια βάση. Στην περίπτωση του iPad, η διαθεσιμότητα αυτής της δυνατότητας θα περίμενε μέχρι το iPadOS 18 το 2024.