Μόνο το λογότυπο της Apple εμφανίζεται όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο. Αλλά αν τοποθετήσετε τον δείκτη του ποντικιού πάνω του με το ποντίκι σας, εξαφανίζεται για να δώσει τη θέση του σε μια αντίστροφη μέτρηση.

Αυτή η κεντρική ομιλία είναι πολύ ιδιαίτερη, ειδικά λόγω του προγράμματος. Οι εκδηλώσεις της Apple λαμβάνουν χώρα συνήθως στις 7 μ.μ. (10 π.μ. στο Κουπερτίνο, την πατρίδα της Apple). Αλλά αυτή τη φορά, θα είναι στη 1 π.μ. (5 μ.μ. στο Κουπερτίνο), χωρίς να γνωρίζουμε γιατί.

Πληθαίνουν οι φήμες σχετικά με τις ανακοινώσεις που πρέπει να γίνουν κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης. Αναμένεται ότι αυτή θα είναι μια βασική ομιλία προσανατολισμένη στους νέους Mac. Ακόμη και ο ιστότοπος της Apple έδωσε τις πληροφορίες εμφανίζοντας το εικονίδιο Finder , που δεν είναι άλλο από τον εξερευνητή αρχείων macOS.

Εάν είναι πιστευτές οι διαρροές , η Apple θα ανακοινώσει ένα νέο iMac με το τσιπ M3 σήμερα το απόγευμα. Θα συνοδεύεται από νέα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών με τα τσιπ M3 Pro και M3 Max. Μπορούμε επίσης να περιμένουμε νέες εκδόσεις του Magic Keyboard, του Magic Mouse και του Magic Trackpad με θύρα USB-C . Και μια διαρροή σήμερα το πρωί έδειξε ότι μπορεί να υπάρχει το iPad mini 7.