Η Meta ανακοινώνει μια πληρωμένη συνδρομή για την κατάργηση διαφημίσεων στο Instagram και το Facebook στην Ευρώπη

0


Η Meta ανακοινώνει την άφιξη μιας πληρωμένης συνδρομής για τους χρήστες στην Ευρώπη, η οποία τους επιτρέπει να αφαιρούν διαφημίσεις στο Facebook και το Instagram . Ο όμιλος λέει ότι προσφέρει αυτήν την προσφορά για να συμμορφωθεί με την ευρωπαϊκή νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα και τη στοχευμένη διαφήμιση.

Η συνδρομή, η οποία είναι διαθέσιμη από τον Νοέμβριο, για την κατάργηση διαφημίσεων στο Facebook και το Instagram κοστίζει 9,99 €/μήνα εάν λαμβάνεται από τον Ιστό ή 12,99 €/μήνα εάν λαμβάνεται από την εφαρμογή iOS ή Android . Γιατί αυτή η διαφορά των 3€; Επειδή η Apple και η Google λαμβάνουν 30% προμήθεια για συναλλαγές που πραγματοποιούνται σε εφαρμογές για κινητά. Ως εκ τούτου, η Meta αποφασίζει να αντικατοπτρίζει αυτήν την προμήθεια στην τιμή.

Το Meta υποδηλώνει ότι μια συνδρομή που γίνεται στον Ιστό θα ισχύει και στην εφαρμογή για κινητά και αντίστροφα. Επομένως, είναι προτιμότερο να αφαιρέσετε τη συνδρομή με 9,99 €/μήνα στο Web για να αποφύγετε να πληρώσετε επιπλέον 3 €.

Αρχικά, μια συνδρομή αφορά όλους τους λογαριασμούς Facebook και Instagram που διαχειρίζεται ο χρήστης. Αλλά αυτό θα αλλάξει από την 1η Μαρτίου 2024 όπου η συνδρομή θα αφορά μόνο έναν λογαριασμό Facebook ή Instagram. Για άλλο λογαριασμό, θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον 6 € το μήνα από το Web ή επιπλέον 8 € από την εφαρμογή για κινητά.

Η Meta διαβεβαιώνει: όλοι οι Ευρωπαίοι χρήστες που πληρώνουν δεν θα δουν τα δεδομένα τους να χρησιμοποιούνται για στοχευμένους διαφημιστικούς σκοπούς. Για άλλους, παραμένει το δωρεάν πρόγραμμα όπως προσφέρεται σήμερα. Σε αυτή την περίπτωση, συναινούν στη χρήση των δεδομένων τους για στοχευμένη διαφήμιση.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !